Vučić sa Srbima sa KiM: Završen sastanak u Palati Srbija, sledi obraćanje predsednika (FOTO)

21.08.2022

09:25 >> 10:49

0

Autor: 24sedam

Predsednik Srbije zakazao je sastanak sa predstavnicima Srba na KiM iz Brisela

Vučić sa Srbima sa KiM: Završen sastanak u Palati Srbija, sledi obraćanje predsednika (FOTO)
Vučić Srbi sa KiM Palata Srbije instagram buducnostsrbijeav 3 - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

U Palati Srbija završen je sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije. Tema sastanka je razgovor o pregovorima vođenim u Briselu, posle čega će se predsednik Vučić obratiti građanima. Obraćanje predsednika najavljeno je za 13.30 časova.

Predsednik Vučić poručio je u četvrak iz Brisela, gde je učestvovao u razgovorima Beograda i Prištine, da je to bio težak dan za Srbiju i naglasio da će nastaviti da se bori za mir i stabilnost.

 

 

- Težak dan je za nama, bio je težak dan za sve građane i celu zemlju. Ne mogu da kažem da je uspešno završen, ali se uzdržavam od drugih komentara jer se nadam da je moguće da nekim čudom da postignemo kompromisno rešenje. Zato ću nastaviti da se borim za mir i stabilnost - saopštio je Vučić u video-obraćanju na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav".

 

Sastanku u Palati Srbija, koji je počeo nešto posle 11 sati, prisustvovali su premijerka Ana Brnabić, ministar finansija Siniša Mali, direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, predsednik Srpske liste Goran Rakić, potpredsednici Srpske liste Igor Simić, Dalibor Jevtić, Milan Radoičić gradonačelnici sa severa KiM, predstavnici institucija...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike