Predsednik Vučić se oglasio iz Brisela! "O svim temama ću govoriti sutra" (FOTO)

22.06.2022

20:54

0

Autor: 24sedam

Predaja nije opcija!

Predsednik Vučić se oglasio iz Brisela! "O svim temama ću govoriti sutra" (FOTO)
240242_asdas_f - Copyright Printscreen/instagram/Budućnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na Instagramu sa najnovijom informacijom o obraćanju koje je bilo zakazano za večeras.

- Izvinjavam se svima, verovali ili ne, prvi put mi ne radi ni telefon, ne funkcioniše ni mikrofon, tako da ću o gorućim temama za građane Srbije, govoriti sutra. Čeka nas naporan dan, a jedino što obećavam ljudima u Srbiji je da ćemo se boriti za našu zemlju. Predaja nije opcija! - napisao je Vučić na Instagramu. 

 

 

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je zajedničku odluku sa premijerima Albanije i Severne Makedonije o tome da li će sutra učestvovati na samitu EU - Zapadni Balkan.

U današnjem razgovoru predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, predsednika Vlade Republike Albanije Edija Rame i predsednika Vlade Republike Severne Makedonije Dimitra Kovačevskog, razmotrene su okolnosti vezane za učešće na predstojećem samitu EU-Zapadni Balkan, koji će se održati u Briselu 23. juna 2022. godine.

Nakon detaljnih i sveobuhvatnih konsultacija sa saradnicima i članovima vlada, lideri tri zemlje doneli su odluku o zajedničkom odlasku na samit, pri čemu su usaglašeni i principi koji će predstavljati glavnu okosnicu razgovora sa brojnim zvaničnicima Evropske unije. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike