Vučić čestitao novoizabranom predsedniku Albanije

05.06.2022

08:56

0

Autor: I.K.

Predsednik Vučić veruje da će zajednički uspeti da razviju sve potencijale inicijative Otvoreni Balkan, čime će umnogome unaprediti standarde u našem regionu

Vučić čestitao novoizabranom predsedniku Albanije
vucic begaj - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/AP Photo/Franc Zhurda

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku novoizabranom predsedniku Republike Albanije Bajramu Begaju.

-Čestitam Vam na izboru za predsednika Republiike Albanije, uz želje da uspešno obavljate ovu odgovornu dužnost. Uveren sam da ćemo da razvijamo dobre i prijateljske odnose i još bolju ekonomsku saradnju u brojnim oblastima, na dobrobit građana naših zemalja, navodi se u čestitki.
 
Predsednik Vučić veruje da će zajednički uspeti da razviju sve potencijale inicijative Otvoreni Balkan, čime će umnogome unaprediti standarde u našem regionu.
 
-Uz želje za uspeh u Vašem predsedničkom mandatu, primite, Ekselencijo, izraze mog dubokog uvažavanja, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Podsetimo, Skupština Albanije izabrala je u četvrtom krugu glasanja dosadašnjeg načelnika Generalštaba Bajrama Begaja za novog predsednika. Begaja je za predsedničkog kandidata predložilo 37 poslanika Socijalističke partije premijera Edija Rame, prenosi ABC Albanija.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike