Predsednik objavio snimak polaganja zakletve! "Sve svoje snage ću posvetiti očuvanju suverenosti i celine teritorije Srbije" (VIDEO)

31.05.2022

18:07

0

Autor: 24sedam

Vučić je na svom Instagram nalogu "Budućnost Srbije" objavio snimak današnje svečanosti

Predsednik objavio snimak polaganja zakletve! "Sve svoje snage ću posvetiti očuvanju suverenosti i celine teritorije Srbije" (VIDEO)
vucic zakleta himna foto kaca (6) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Predsednik  Srbije Aleksandar Vučić položio je danas zakletvu u Narodnoj skupštini.

Vučić je na svom Instagram nalogu "Budućnost Srbije" objavio snimak današnje svečanosti, uz sledeći opis:

- Zaklinjem se da ću sve svoje snage posvetiti očuvanju suverenosti i celine teritorije Republike Srbije, uključujući i Kosovo i Metohiju kao njen sastavni deo, kao i ostvarivanju ljudskih i manjinskih prava i sloboda, poštovanju i odbrani Ustava i zakona, očuvanju mira i blagostanja svih građana Republike Srbije i da ću savesno i odgovorno ispunjavati sve svoje dužnosti - piše u opisu snimka.

 

 

Na video materijalu se vide mališani koji su u narodnim nošnjama dočekali predsednika Vučića kao i naši ljudi sa Kosova, zatim sam čin polaganja zakletve i narod koji je pozdravio predsednika nakon ceremonije.

U govoru na početku drugog petogodišnjeg mandata, Vučić je istakao da politika vođenja zemlje nije politika želja već politika mogućeg, realnosti. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike