Petković Kurtija nazvao kibicerom: Bolje bi mu bilo da obezbedi hranu i grejanje nego što napada Vučića

30.05.2022

11:43

0

Petković je na Tviteru naveo da je Kurti, koga je nazvao kibicerom, posle neuspešnog izleta u SAD uznemiren zbog dogovora koji je telefonom postigao Vučić

Petković Kurtija nazvao kibicerom: Bolje bi mu bilo da obezbedi hranu i grejanje nego što napada Vučića
Petar Petković - Copyright Foto:Kancelarija za KIM

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je premijeru privremenih prištinskih institucija Aljbinu Kurti da bi mu bolje bilo da obezbedi hranu i grejanje za kosovske Albance umesto što napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je uspeo da telefonom dogovori najbolje za građane Srbije.

Petković je na Tviteru naveo da je Kurti, koga je nazvao kibicerom, posle neuspešnog izleta u SAD uznemiren zbog dogovora koji je telefonom postigao Vučić. 

-Posle neuspešnog izleta u SAD Aljbin Kurti je uznemiren kada Aleksandar Vučić uspe da telefonom dogovori najbolje za ljude Srbije. Umesto da kibicer Kurti napada Vučića bolje bi mu bilo da obezbedi hranu i grejanje za kosovske Albance. Znamo da mu je Vučić najveći problem, naveo je Petković.

 

 

Kurti je prethodno, nakon razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ruskog predsednika Vladimira Putina prokomentarisao zajedljivo na Tviteru da "lideri Rusije i Srbije sada dogovore postižu putem telefonskih razgovora i da ne moraju više ni da se sastaju kako bi postigli dogovor".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike