Rusi se zahvalili Srbima na podršci: “Ponosni smo što smo braća sa tako hrabrim narodom” (VIDEO)

13.05.2022

20:43

0

Autor: 24sedam

Za nas ste vi primer časti i dostojanstva, poručili su zahvalni Rusi

Rusi se zahvalili Srbima na podršci: “Ponosni smo što smo braća sa tako hrabrim narodom” (VIDEO)
Rusi zahvaljuju Srbiji - Copyright Printscreen

Posle odluke Srbije da se ne pridruži sankcijama koje je Zapad uveo Rusiji, iz ove zemlje sve više dolaze pohvale i poruke zahvalnosti Srbima.

Pre nekoliko dana na društvenim mrežama se pojavila ruska pesma u kojoj se hvali Srbija i predsednik Aleksandar Vučić, a sada je izašao i novi snimak na kojem se Rusi, zahvaljuju Srbima na podršci.

- Dragi Srbi! Danas vam se obraća Rusija. Nismo svi isti, ali svi želimo da vam izrazimo svoju ljubav i zahvalnost. Ponosni smo što možemo smatrati svojom braćom tako hrabar i nezavisan narod. Za nas ste vi primer časti i dostojanstva. Divimo vam se. Vidimo vas. Čujemo vas. Zahvaljujući vama znamo da nismo sami. Svaka vaša reč nalazi put do hiljade ruskih srca. Dok ceo svet podržava jedne kroz mržnju prema drugima, naš narod želi da se zahvali svakom Srbinu. Hvala – navode brojni Rusi koji se pojavljuju u video snimku.

Posle toga zahvalni Rusi su poručili Srbiji da nas niko neće izolovati i da ćemo na kraju pobediti.

- Hvala vam za vašu prodršku! Hvala vam što stojite uprkos mnogima! Hvala vam za pravdu i istinu! Hvala vam što verujete u nas! Hvala vam za vašu hrabrost! Hvala vam za vaše veliko srce! Nas i Srba – dvesta miliona – poručeno je u video-snimku.

Podsetimo, najviši srpski zvaničnici su više puta napomenuli da Srbija trpi ogromne pritiske zbog svoje odluke da ne uvodi sankcije Ruskoj Federaciji, ali da će naša zemlja nastaviti da se vodi sopstvenim interesima.

- Ogromno je interesovanje i nametanje nekoliko tema od kojih je jedna zašto je Srbija jedina država koje ne uvodi sankcije Rusiji - kazala je nedavno premijerka Ana Brnabić.

Ona je istakla da će u narednom periodu Srbiji biti sve teže, ali da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "igra" diplomatsku igru na neverovatan način, te da na sastancima koristi poznavanje istorije i prava, pa je teško da mu se da argument protiv.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike