Vučić odložio obraćanje građanima Srbije: Umesto večeras obratiće se na Đurđevdan!

29.04.2022

07:43

0

U koordinaciji sa premijerkom Anom Brnabić izneće suštinske zaključke o putu Srbije i narednim potezima u petak 6. maja

Vučić odložio obraćanje građanima Srbije: Umesto večeras obratiće se na Đurđevdan!
Tan2022-4-28_103143361_0 - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić doneo je odluku da odloži svoje obraćanje za sedam dana i obrati se naciji u petak, 6. maja u 18 časova, saopštila je služba za saradnju sa medijima predsedniкa republiкe.

Predsednik Aleksandar Vučić imaće narednih dana brojne važne razgovore o budućnosti Srbije, kao i značajne sastanke u pripremi planova i programa, koji su od najvećeg interesa za budućnost Srbije.

U koordinaciji sa premijerkom Anom Brnabić izneće suštinske zaključke o putu Srbije i narednim potezima u petak 6. maja.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da se Srbija mora vratiti na kolosek razmišljanja o svojoj budućnosti dodajući da je naša zemlja mala kako bi rešavala svetske probleme.

- Mi moramo da se vratimo na kolosek razmišljanja o svojoj budućnosti, suviše smo mali da bismo rešavali sve svetske probleme iako znam da to nekim ljudima kada je bez posledica deluje kao najlakše i najzanimljivije, ali mi moramo da radimo - kazao je Vučić.

Istakao je da je zamolio premijerku Anu Brnabić da se svi posvete domaćim stvarima, da rade snažnije, jače, više nego obično.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike