"Fantastično veče kod zajedničkog prijatelja": Nesvakidašnja večera, Vučić se sa oduševljenjem javio iz Slovenije! (FOTO)

18.04.2022

19:18

0

Predsednik Vučić izjavio je posle razgovora sa predsednikom Pahorom, da je odgovornost svih na zapadnom Balkanu da se sačuvaju mir i stabilnost

"Fantastično veče kod zajedničkog prijatelja": Nesvakidašnja večera, Vučić se sa oduševljenjem javio iz Slovenije! (FOTO)
Screenshot_1 - Copyright Printscreen / Instagram / buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u poseti Sloveniji, objavio je večeras na Instagramu fotografije sa radne večere sa predsednikom Slovenije Borutom Pahorom.

- Fantasticno veče kod zajedničkog prijatelja Tomaža Kavčiča. Slovenija i Srbija nastaviće put iskrenog prijateljstva, a predsedniku Borutu Pahoru veliko hvala na pažnji, poštovanju i gostoprimstvu koje je pokazao prema srpskoj delegaciji - navodi se u tekstu objavljenom na Instagram profilu "buducnostsrbijeav" uz fotografije sa večere.

 

 

Predsednik Vučić izjavio je posle razgovora sa predsednikom Pahorom, da je odgovornost svih na zapadnom Balkanu da se sačuvaju mir i stabilnost i da će morati da se uloži ogromna energija da "ne dopustimo da nas politike prošlosti dovedu do bilo kakvih incidenata i problema".

Predsednik Pahor izjavio je posle razgovora sa predsednikom Vučićem da Slovenija podržava evropsku perspektivu Zapadnog Balkana i naglasio da u svetlu mira i stabilnosti lideri u regionu moraju da vode računa da svojim postupcima i izjavama ne zaoštravaju situaciju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike