"Ima bolove i otežano diše": Rasim Ljajić mora da ostane u bolnici - nove informacije o zdravstvenom stanju lidera SDPS!

18.04.2022

10:18

0

Autor: J.B.O.

Lajić ima prelom četiri rebra i nekoliko pršljenskih nastavaka

"Ima bolove i otežano diše": Rasim Ljajić mora da ostane u bolnici - nove informacije o zdravstvenom stanju lidera SDPS!
rasim ljajic 15032020_0001 - Copyright Milos Tesic/ATAImages

Lider SDPS i bivši ministar Rasim Ljajić imao je jutros kontrolni pregled, kako je ranije najavio, i nadao se da će danas biti otpušten na kućno lečenje, međutim, njegovo zdravstveno stanje još nije dobro i moraće još da ostane u bolnici.

Kako je naveo izvor iz bolnice, on još mora da ostane u bolnici zbog bolova i otežanog disanja, što je posledica preloma četiri rebra i nekoliko pršljenskih nastavaka.

- Potrebne su dalje pretrage i adekvatan medicinski nadzor - dodao je izvor.

Da podsetimo, lider SDPS je pre tri dana govorio o nesreći u kojoj je tragično stradao jedan od njegovih najbližih saradnika i direktor JP Emisione tehnike i veze Brnako Gogić (45). Ljajić je ispričao da se apsolutno ničeg iz nesreće ne seća.

- Sećam se samo tog trenutka kad smo ušli u auto, pričam s Brankom o tome kakvo je vreme... Sledeći trenutak kog se sećam je bolnica... ja ležim, oko mene lekari, sestre. Vidim nema Branka, i odmah pitam doktora: "Đe Branko?" On tu izbegne odgovor. Opet pitam sestru, ona poče nešto da vrda...Vidim ja odmah da nešto lažu, miriše na nešto loše... Najteže mi je zbog Branka - rekao je Ljajić.

Kako je tada kazao, doktor mu je objasnio da je moguće da mu se vremenom vrati sećanje, ali da to sve zavisi od toga koji je stepen kontuzije zadobio.

Rasim Ljajić je teže povređen u saobraćajnoj nesreći koja se desila na auto-putu Beograd-Niš kod Ražnja. Njegov vozač, predsednik IO SDPS i direktor JP "Emisione tehnike" Branko Gogić, koji je upravljao "škodom superb", od težine povreda zadobijenih u nesreći preminuo je na licu mesta. Ljajić je čistom srećom preživeo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike