Pala muva na medveda: Petković o izjavi Vjose Osmani povodom obraćanja predsednika Vučića

14.04.2022

13:32

0

Autor: I.K.

Vučić je juče poručio šefu crnogorske države Milu Ðukanoviću i premijeru privremenih vlasti u Prištini Aljbinu Kurtiju da imaju veće brige, poput kriminala, korupcije i ekonomije, i da bi trebalo Srbiju da ostave na miru

Pala muva na medveda: Petković o izjavi Vjose Osmani povodom obraćanja predsednika Vučića
Tan2022-4-7_92941279_5 - Copyright TANJUG/ Sava Radovanović

Uvredama na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani pokazala je da živi u prošlosti i da je Vučić pogodio u metu kada je govorio o prištinskim političarima, naveo je danas direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

"Zanimljivo kako se gospođa Osmani prepoznala, a ovo je prilika da nauči još jednu srpsku izreku - pala muva na medveda!", napisao je Petković na Tviteru.

 

 

Vučić je juče poručio šefu crnogorske države Milu Ðukanoviću i premijeru privremenih vlasti u Prištini Aljbinu Kurtiju da imaju veće brige, poput kriminala, korupcije i ekonomije, i da bi trebalo Srbiju da ostave na miru, uporedivši ih s muvama zunzarama koje čekaju da im hijene donesu plen.

Osmani je rekla, naime, komentarišući poruku predsednika Srbije da "nije očekivala ništa od čoveka koji podržava Slobodana Miloševića". 

"Ne treba da nas čudi jezik Miloševićevog ministra. On još nije osudio nijedan Miloševićev zločin. Od čoveka koji nastavlja Miloševićev mentalitet ne možemo očekivati da može da govori argumentovano", rekla je Osmanijeva.

Podsetimo, predsednik Srbije je juče uputio poruku Aljbinu Kurtiju i Milu Đukanoviću reagujući na njihove napade.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike