Dačić Razgovori o formiranju vlasti samo s Vučićem i SNS, na svim nivoima

06.04.2022

17:19

0

Naša desetogodišnja koalicija sa SNS-om nikad nije bila bazirana na brojkama, već na zajedničkim ciljevima u interesu Srbije

Dačić Razgovori o formiranju vlasti samo s Vučićem i SNS, na svim nivoima
dačić vučić AP18324397089704 - Copyright AP Photo/Darko Vojinović

Lider SPS-a Ivica Dačić navo je da će Socijalistička partija Srbije vlast formirati isključivo sa Srpskom naprednom strankom i Aleksandrom Vučićem.

Kao sto sam više puta govorio, Socijalistička partije Srbije je još pre izbora postigla čvrst dogovor sa Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom o saradnji posle izbora, i o tome smo jasno govorili tokom cele izborne kampanje. Mi smo strateški partneri.

U skladu sa tim, razgovore o formiranju vlasti možemo voditi samo sa Aleksandrom Vučićem I Srpskom naprednom strankom. To se odnosi i na formiranje vlasti u Beogradu, gde očekujemo poziv Aleksandra Vučića I SNS-a nakon proglašenja konačnih rezultata.

Ne vidimo svrhu ni razlog da o tome razgovaramo sa drugima, sa Đilasovom i Zelenovićevom koalicijom, za razliku od desničarskih partija koje su ušle u gradsku skupštinu. Naša desetogodišnja koalicija sa SNS-om nikad nije bila bazirana na brojkama, već na zajedničkim ciljevima u interesu Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike