Vučića građani dočekali u Padinskoj Skeli, on poručio: Uložićemo dosta!

21.03.2022

16:41

0

Podršku Vučiću dao je i čuveni fudbaler Saša Đani Ćurčić koji se proslavio igrajući za Partizan, a potom i za nekoliko klubova u engleskoj Premijer ligi

Vučića građani dočekali u Padinskoj Skeli, on poručio: Uložićemo dosta!
Tan2022-3-13_142813817_7 - Copyright TANJUG/ INFO SLUZBA SNS

Građani su se u velikom broju okupili u Padinskoj Skeli, gde su dočekali i pozdravili Aleksandra Vučića, predsednika Srbije.

On im se tom prilikom obratio i poručio da će u taj deo Beograda biti uloženo puno novca.

Kako je istakao predsednik, pojedini nisu imali vremena da čuju građane Padinske Skele i cele obale, što sada nije slučaj.

- Uložićemo dosta. Za nas je važno da u Borči napravimo sportski centar sa otvorenim i zatvorenim bazenom. Važno je što smo potpisali sa evropskom investicionom bankom... Bilo je komplikovano, ali kreće da se radi kanalizaciona mreža. Tu imamo problem kod Padinske Skele... - rekao je Vučić.

Kako je dodao, građani treba da slušaju one koje znaju, i koji grade, a ne one koji mole da im date glas na izborima.

- Neki stvarno misle da smo mi svi niža rasa i da su iznad nas. A niti su završili neke škole, niti su po bilo čemu bolji. Mi smo skromniji i pristojniji i ništa više. Mi moramo da rešimo probleme koji dugo nisu rešeni ovde - rekao je predsednik. 

Podršku Vučiću dao je i čuveni fudbaler Saša Đani Ćurčić koji se proslavio igrajući za Partizan, a potom i za nekoliko klubova u engleskoj Premijer ligi.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike