Ministar policije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin: Nećemo menjati stranu, Aleksandar Vučić je naš predsednik

06.04.2022

11:37

0

Vulin se oglasio povodom postizbornih koalicija na nivou grada Beograda

Ministar policije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin: Nećemo menjati stranu, Aleksandar Vučić je naš predsednik
Aleksandar Vulin imenovan za direktora BIA - Copyright TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

- Pre izbora sam upozoravao da ako budu mogli da sakupe jedan glas više od Aleksandra Vučića i naše koalicije, ujediniće se svi, samo da sruše Aleksandra Vučića. I to se najbolje vidi na primeru Beograda. Sada bi zajedno da idu NATO sledbenici i pristalice članstva Srbije u ODKB, evrofanatici i ogorčeni protivnici Evropske unije, slučajni Srbi i veliki Srbi, monarhisti i republikanci, gej aktivisti i homofobi, a samo da se dohvate budžeta grada Beograda - saopštio je ministar policije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i dodao:

- Niko od njih nema ni jedno političko uverenje, nema ideologiju ili princip, ali zato svako od njih ima nezasitu pohlepu. Pokret socijalista neće menjati stranu, niti svoja uverenja. Možemo na vlast, možemo u opoziciju, ali Aleksandar Vučić je naš predsednik, a njegova politika je naša politika, mi smo saborci i to se neće menjati.

Vulin se oglasio povodom postizbornih koalicija na nivou grada Beograda i udruživanje svih političkih partija protiv Aleksandra Vučića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike