Ne mire se sa porazom: Opozicija sprema haos na sutrašnjim izborima u Novom Sadu - biće prepoznatljivo odeveni

02.04.2022

10:29

0

Snimke maltretiranja širiće društvenim mrežama kako bi zastrašili Novosađane

Ne mire se sa porazom: Opozicija sprema haos na sutrašnjim izborima u Novom Sadu - biće prepoznatljivo odeveni
photo_2022-04-02_10-53-09-768x419 - Copyright nsuzivo

Mala, ali nasilna grupa “eko”- terorista, lažnih aktivista i autošovinista planira niz nasilnih incidenata i provokacija na biračkim mestima širom Novog Sada, piše portal "nsuzivo".

Svesni da se kandidati koje podržavaju vrte oko cenzusa i nemaju podršku građana, ovi ekstremisti okupljeni oko Brajana Brkovića rešeni su da sutra isprovociraju građane i neistomišljenike i da krvlju oboje izborni dan, a slične scenarije i najavljuju glasno.

Tako Brajanov pobratim, Miran Pogačar u intervjuu za jedan drugi portal otvoreno i najavljuje da će se izbornoj volji građana suprotstaviti nasiljem!

Kako podseća imenovani portal, ova mala grupa, čiji osnovni trio čine Brković-Bagarić-Pogačar već se istakla maltretiranjem trudnica i penzionera na blokadama, prebijanjem svojih aktivista, ali i neistomišljenika i napadom dimnom bombom na urbaniste. Svoje političke stavove kultivisali su kroz parolu “Srbe na vrbe” i skrnavljenjem nacionalne zastave na Limanu.

Kako nezvanično saznaje "nsuzivo", za sutra planiraju blokade biračkih mesta, pretnje biračima, razbijanje kutija, a snimke maltretiranja širiće društvenim mrežama kako bi zastrašili Novosađane, a biće prepoznatljivi po naranđžastim prslucima sa slike.

NS Uživo poziva građane da ne nasedaju na provokacije šake plaćenih primitivaca koji ruže i ruše grad, a državne organe da rade svoj posao i da ne dozvole da pristojni Novi Sad na dan izbora ponovo bude talac malobrojne ekstremističke družine.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: nsuzivo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike