Vasojevići uz Vučića: Svedoci smo vaše ljudske i državničke borbe za oporavak i uzdizanje Srbije

30.03.2022

20:45

0

Autor: 24sedam

"Vaša politička mudrost i državnička dalekovidost vratile su Srbiju na političku kartu sveta"

Vasojevići uz Vučića: Svedoci smo vaše ljudske i državničke borbe za oporavak i uzdizanje Srbije
Vucic sns spot Youtube printscreen - Copyright Youtube/Srpska napredna stranka printscreen

Predstavnik društva Iskon vere, gospodin Ivan M. Delević uputio je pismo podrške Aleksandru Vučiću na predstojećim izborima

Njegovo pismo prenosimo u celosti.

Velika mi je čast i zadovoljstvo da Vam se obratim u ime Društva "Iskon vere" i mnogobrojnih saradnika i poštovalaca, kako bih Vam iskazao duboko poštovanje i snažnu podršku.

Takođe, ukazana mi je čast da Vam se u ovom pismu obratim i kao predstavnik Vasojevića - najvećeg srpskog plemena koje čuva i naseljava solinu Lima, a čiji sinovi i kćeri u velikom broju žive u Srbiji, gradeći je s ljubavlju i posvećenošću.

Već gotovo deceniju, svedoci smo Vaše ljudske i državničke borbe za oporavak i uzdizanje Srbije. Vaša politička mudrost i državnička dalekovidost vratile su Srbiju na političku kartu sveta i omogućile joj ne samo opstanak već i očevidan napredak, kojeg smo mi, Vaši savremenici, više nego svesni, i na čemu smo Vam zahvalni.

Primite, molim Vas, gospodine Predsedniče izraze naše zahvalnosti i našu podršku sa željom da vodite Srbiju u sledećem periodu, jer je to jedina garancija njenog opstanka i njenog napretka.

Želeći Vašoj porodici svako dobro, a Vašim saradnicima snagu da vas prate na istorijskoj misiji, upućujemo Vam najiskrenije pozdrave iz naše i Vaše Šumadije. - zaključio je Ivan M. Delević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike