Načelnik Bratunca dao podršku Vučiću: Srbija je uvek bila uz svoj narod u Republici Srpskoj, i zato Bratunac daje podršku SNS i Vučiću

30.03.2022

13:24

0

"Zajedno možemo sve” nije samo slogan Srpske napredne stranke, nego glas naroda sa obe strane reke Drine

Načelnik Bratunca dao podršku Vučiću: Srbija je uvek bila uz svoj narod u Republici Srpskoj, i zato Bratunac daje podršku SNS i Vučiću
vucic bor sns (5) - Copyright Printscreen/Vesti

Načelnik opštine Bratunac Srđan Rankić saopštio je da na izborima u Srbiji koji će biti održani 3. aprila daje punu podršku Srpskoj naprednoj stranci i njenom lideru Aleksandru Vučiću.

- "Zajedno možemo sve” nije samo slogan Srpske napredne stranke, nego glas naroda sa obe strane reke Drine. To je poruka orijentisana ka budućnosti, ali i prošlosti, u kojoj je srpski narod prošao kroz teška iskušenja u kojima je ostao jedinstven i istrajan. Oslanjajući se jedni na druge kroz razne vidove povezanosti i podrške, izgradili smo mostove koji su još više učvrstili veze srpskog naroda u Republici Srpskoj i Srbiji - rekao je Rankić. 

- Srbija je uvek bila uz svoj narod u Republici Srpskoj, uvek nam je pomagala. To čini i danas, nesebično i sa velikom ljubavlju, i zbog toga, ja kao načelnik opštine Bratunac i predsednik Srpskog narodnog pokreta, želim da izrazim veliku zahvalnost i dam punu podršku Srpskoj naprednoj stranci i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću na predstojećim izborima - istakao je Srđan Rankić.

I Nikšić je dao podršku. Marko Kovačević, gradonačelnik Nikšića, pridružio se podršci koju su poznate ličnosti dale predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike