Goca i Ilda Šaulić uz Vučića: Više od hiljadu javnih ličnosti podržalo listu "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" (FOTO)

30.03.2022

09:47

0

Na spisku se nalaze profesori univerziteta, akademici, ugledni pisci, reditelji i najuspešniji sportisti

Goca i Ilda Šaulić uz Vučića: Više od hiljadu javnih ličnosti podržalo listu "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" (FOTO)
vucic - Copyright 24sedam/Tanjug/Instagram Ilda Šaulić/Ata images

Lista "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" pripremila je spisak sa više od hiljadu javnih ličnosti koje su podržale Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, kao i listu "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve".

Na spisku se nalaze profesori univerziteta, akademici, ugledni pisci, reditelji i najuspešniji sportisti.

Među potpisnicima liste su između ostalih i Gordana i Ilda Šaulić.

Printscreen/Instagram/ildasaulic
 

- U našim najtežim trenucima u životu, imali smo ogromnu pomoć i podršku Aleksandra Vučića. Ne samo kao predsednika već i kao velikog prijatelja. Poznato je da je moj otac voleo, poštovao i podržavao predsednika Vučića. Mi kao porodica nastavljamo da negujemo to poštovanje i pružamo Vam punu podršku. Šaulići su uvek uz Vas - napisla je na Instagramu Ilda Šaulić.

Da podsetimo, u roku od samo tri sata od kada je Ana Brnabić objavila vest da je Srpska napredna stranka donela odluku da Aleksandar Vučić bude njen kandidat za predsednika Srbije na predstojećim izborima 3. aprila, prikupiljeno je više od 110.000 potpisa podrške građana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike