Preuzeo je težak krst za dobrobit našeg naroda: Udruženje "Čast otadžbine" dalo snažnu podršku Aleksandru Vučiću

30.03.2022

09:37

0

Odužimo mu se sa masovnim izlaskom na izbore iskazavši mu poverenje za ono što je uradio za svekoliki srpski narod

Preuzeo je težak krst za dobrobit našeg naroda: Udruženje "Čast otadžbine" dalo snažnu podršku Aleksandru Vučiću
Vucic cast otadžbine - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Udruženje "Čast otadžbine" oglasilo se danas saopštenjem izražavajući podršku predsedničkim kandidatu Aleksandru Vučiću. 

Kako navode, u ovom svetu stalna je borba dobra i zla, a zle namere su jako lako prepoznatljive kada vidimo ko su njihove mete u pokušaju diskreditacije kod našeg naroda, a to su naša crkva i državno rukovodstvo na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

-Crkva nas očuva i okuplja kroz vekove, da ne budemo izgubljeno stado i uz čiju se pomoć održasmo, obnavljasmo, okupljasmo i iznova osvajasmo slobodu i stvarasmo svoju državu. Posle golgote kroz istoriju pa i u 20. veku stradanja na krstu Bog nam podari za vođu Aleksandra Vučića koji nas povede u Vaskrs našeg naroda i Srbije. Podari nam ga baš onakvog kakvog zaslužuje Srpski napaćeni narod, obrazovanog, radnog, čoveka od ponosa i integriteta koji na prvo mesto stavi brigu o svom narodu i državi. Odreče se koristoljublja, poltronstva, uživanja i raskošnog života. Svoj život i znanje posveti neumornom radu za dobrobit naroda i države. Radeći dan i noć primajući na svoja pleća sve udare i iskušenja čuvajući nas, svoj narod i svoju državu - navodi se u saopštenju.

"Čast otadžbine" dodaje da je težak krst koji nosi i svi oni koji kidišu na njega kao hijene, a u krajnosti smo mi njihov cilj i naša država.

-Nisu ga uplašile ni kamenice u Srebrenici, ne pognu glavu, ne uplašiše ga ni pokušaji ni namere da ga fizički uklone kao i pretnje njegovim najbližim. On nepokolebljivo nastavlja svoju misiju još jače i odlučnije radeći za dobrobit svog naroda i države sa svojim saradnicima iz stranke Gašićem, Sinišom, Vučevićem, Šapićem, a nemoralno je ne istaći i vernost u sprovođenju njegovih vizija Vulina, Dačića i Ištvana Pastora. Ostvarujući svoje vizije i snove u uzdizanju svoje Srbije podiže na stotine fabrika, zaposli na stotine hiljada radnika, premreži Srbiju auto-putevima, osavremeni železnicu pruga sportskih terena za razvijanje naše omladine i sporta i tim izmeni lice i izgled gradova od Beograda na vodi pa do gradova Vojvodine, Juga Srbije, Šumadije i Raške oblasti. Stiže tamo gde nijedan predsednik nije stigao, a ne nešto uradio. Vrati nam standard i ponos naroda i države. Podiže i osavremeni našu vojsku, vrati ponos borcima, uvede obeležavanja Dana Sećanja - navodi udruženje u saopštenju.

Nato bombardovanje Srbije naziva pravim imenom "nelegitimno agresijom" na našu zemlju, podsećaju.

-Glavno oružje mu je znanje, neumoran rad i iskrena demokratija. Uporan je u delima od vakcina preko humanitarnih pomoći u dokazivanju da je čovek mira i kompromisa pa i oprosta. Zaduži nas mnogo, na sve do jednog svih zanimanja od studenata, radnika, zdravstvenih radnika, sportista i navijača, zemljoradnika a u naše ime i očuvanje države neustrašivo objavi rat kriminalu i onima koji truju našu decu i ubijaju nedužne ljude. Kako mu se odužiti, kako ga ne obeshrabriti šta učiniti da oseti našu ljubav i zahvalnost, kako ga opkružiti neprobojnim zidom naših glasova i stvoriti mu uslove za rad i da smo saglasni sa njegovim radom, vizijom, diplomatijom i unutrašnjom politikom i razvojem. Tako mnogo vernosti je podario nama od povratka ponosa, radnih mesta brige o penzionerima, ugleda i države i svakog pojedinca. Biranim rečima govori o susedima pružajući ruku saradnje u svim oblastima, a posebno o ekonomiji. Nikad nije nivo nacionalnih manjina bio uvažavan tako da se osećaju ravnopravni, cenjeni i da se njihov glas čuje a problemi rešavaju, navodi se u saopštenju Udruženja.

Dodaju da je posebna priča njegova briga o Srbima koji žive van Srbije, a izuzetno mesto zauzima saradnja i odnos sa Dodikom i rukovodstvom Republike Srpske.

-Iz tih odnosa Republika Srbija i predsednik Vučić izdvojili su ne mala sredstva za izgradnju infrastrukture Republike Srpske i podizanju standarda. Sav taj njegov odnos prema Republici Srpskoj i Srpskom narodu stvara osećaj sigurnosti kod Srba u Republici Srpskoj u ekonomskom i svakom drugom pogledu. Moramo naglasiti da se ti odnosi razvijaju u duhu Dejtonskog ugovora ne zadirući u integritet BiH što je i politika Dodika i rukovodstva Republike Srpske. Iz tog razloga nije ni slučajna pretnja Dodiku. Svako jačanje Srbije je neizmerno u očuvanju Republike Srpske i njene bezbednosti. Mi svi ma gde bili i živeli, a imamo pravo glasa, grešni bili i nesvesno pravimo preduslove za zlo našem narodu ako ne bi odvojili to malo vremena, svečano i sa ponosom ne izađemo na izbore i ne damo glas Aleksandru Vučiću i njegovoj politici, naglašavaju iz Udruženja.

Dodaju da je Vučić preuzeo težak krst za dobrobit našeg naroda.

-Odužimo mu se sa masovnim izlaskom na izbore iskazavši mu poverenje za ono što je uradio za svekoliki Srbski narod. Tim glasom i poverenjem terasiramo put našim potomcima da žive u svojoj državi radeći i u miru. Znamo mi da su našem narodu svačija dela vidljiva i da nije upitna njegova pobeda ali je važno da se i ja i mi i vi izlaskom zahvalimo svom predsedniku Aleksandru Vučiću. Bitan je broj i moje i vaše učešće izlaska na izbore i da ga učinimo ponosnim na svoj narod da bi nas sa još više legitimno zastupao sa neponovljivim brojem ljudi koji stoje iza njega. Sigurnost u pobedu ne sme da nas olenji i da zbog sigurnosti njegove pobede ne izađemo na izbore. Naprotiv to treba dodatno da nas stimuliše i pokrene da pokažemo svima u ovo teško vreme puno izazova da smo saborni iza svog predsednika svoje države i svoje vlasti - dodaju.

Na kraju posebno mole i očekuju zrelost i odgovornost omladine, sportista, navijača za koje je predsednik Vučić iskazao posebnu brigu, da to uzvrate svojim glasanjem.

-Očekujemo da ćemo biti ponosni na broj glasova za našeg predsednika Aleksandra Vučića. Ojačavši njegov integritet i legitimitet u zastupanju našeg naroda, svi, svi ,svi zajedno možemo sve, dela govore, za našu decu i mir! Aleksandar Vučić predsednik!, zaključuje odbor osnivača „Čast Otadžbine“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike