Intervju sa šefom države: Predsednik Vučić se obraća naciji u 21 sat

25.03.2022

06:00

0

Lider Srpske napredne stranke govoriće o ciljevima u narednom periodu, glavnoj temi poput izbora, ali i aktuelnoj krizi u svetu koja je zahvatila i našu zemlju

Intervju sa šefom države: Predsednik Vučić se obraća naciji u 21 sat
aleksandar vucic (1) - Copyright Screenshot:TV Prva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će u petak od 21 sat gostovati na televiziji "Euronews Srbija" kod voditeljke Minje Miletić.

Lider Srpske napredne stranke govoriće o ciljevima u narednom periodu, glavnoj temi poput izbora, ali i aktuelnoj krizi u svetu koja je zahvatila i našu zemlju.

Predsednički i parlamentarni izbori u Srbiji održavaju se u nedelju, 3. aprila. Istog dana, biće održani i izbori za gradske skupštine u Beogradu i Boru, kao i za skupštine opština u Aranđelovcu, Smederevskoj Palanci, Lučanima, Medveđi, Knjaževcu, Bajinoj Bašti, Doljevcu, Kuli, Kladovu, Majdanpeku i Sečnju, a glasaće se i za odbornike u užičkoj gradskoj opštini Sevojno.

Profimedia
 

Pročitajte i: Snažna poruka predsednika Vučića na dan početka NATO agresije: Ovo je suština reči "patriotizam"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na godišnjicu NATO bombardovanja plasirao novi snimak na Instagramu.

On se dotakao suštine patriotizma, a u njegovom slučaju, kao što je i stav njegove politike, jeste da se sačuva mir i ništa drugo.

 

- Da sačuvamo ljude na KiM, u Novom Sadu, Boru, Ljuboviji, Pirotu... Svim mestima. Jer moramo da sačuvamo mir, da brinemo o našim roditeljima, o našoj deci. Ja molim ljude da budu odgovorni i ozbiljni - poruka je predsednika sa profila "avucic".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike