Premijerka Brnabić u Jakovu: Sada sam se čula sa predsednikom Vučićem, trebalo je da dođe...

22.03.2022

16:34

0

Ona je rekla kako je najvažnije da u današnje vreme "sačuvamo mir i stabilnost, ali i da završimo sve ono što smo započeli"

Premijerka Brnabić u Jakovu: Sada sam se čula sa predsednikom Vučićem, trebalo je da dođe...
Tan2022-3-13_131417501_0 - Copyright FOTO TANJUG/NEBOJSA RAUS

Premijerka Srbije Ana Brnabić se zahvalila velikom broju prisutnih građana na skupu SNS-a u Jakovu, a zatim i prenela izvinjenje predsednika Aleksandra Vučića što nije bio prisutan.

Ona je rekla kako je Vučić danas ostao u Beogradu gde je razgovarao sa Srbima sa Kosova i Metohije. Napomenula je i da se naš narod tamo trenutno suočava sa velikim problemima, jer Priština ne dozvoljava da se održe izbori.

- Trebalo je da dođe. Sada smo se čuli telefonom, ostalo je sa našim Srbima sa Kosova i Metohije koji su danas došli u Beograd da razgovaramo o situaciji trenutno na Kosovu i Metohiji i o tome kako da rešimo sve probleme sa kojim se oni suočavaju danas, pre svega jer Priština ne dozvoljava da se održe izbori. Predsednik je danas čitam dan sa Srbima sa Kosova i Metohije - rekla je Brnabić.

Ona je u nastavku rekla kako je najvažnije da u današnje vreme "sačuvamo mir i stabilnost, ali i da završimo sve ono što smo započeli".

- Auto-puteve, pozorišta, bolnice, muzeje, da otvorimo još radnih mesta, da podižemo plate, da podižemo penzije, da svaki dan uradite nešto za svoju zemlju, da ne pričate prazne priče, neka naš narod svaki dan oseti da se nešto promenilo - kazala je ona.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike