Vučić u Kikindi: Zamoliću vas da sačuvamo našu Srbiju i obezbedimo sigurnu budućnost za našu decu!

21.03.2022

13:59 >> 15:09

0

Skup se organizuje na Trgu srpskih dobrovoljaca

Vučić u Kikindi: Zamoliću vas da sačuvamo našu Srbiju i obezbedimo sigurnu budućnost za našu decu!
Vučić sns Kikinda vesti printscreen 2 - Copyright TV Vesti printscreen

Srpska napredna stranka danas u Kikindi organizuje predizborni skup, na kojem govori predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić.

Skup je počeo u 15 časova, na Trgu srpskih dobrovoljaca, na kome se okupilo nekoliko hiljada ljudi. Skup SNS u Kikindi počeo je intoniranjem himne "Bože pravde", a predsednički kandidat SNS Aleksandar Vučić dočekan je gromoglasnim aplauzom.

TV Vesti printscreen
Vučić je pozdravljen gromoglasnim aplauzom

 

- Hvala vam što ste došli u ovolikom broju da me dočekate! Mislim da su vremena mnogo ozbiljnija od toga da samo uzvikujemo pobedničke parole i došao sam da vam kažem šta nas čeka u narednom periodu. Zamoliću vas da sačuvamo našu Srbiju i obezbedimo sigurnu budućnost za našu decu. Sukobi će biti još žešći, u celom svetu... To za nas predstavlja veliki teret - rekao je Vučić.

Okupljenim građanima obratio se i potpredsednik SNS Miloš Vučević.

TV Vesti printscreen
Miloš Vučević

 

- Uvek su u Srbiji izbori sudbonosni i odlučujući, to često čujemo, ali ovi koji su pred nama to zaista jesu, nikad teži, nikad složeniji, zbog svega onoga što se dešava u svetu i Evropi, a Srbija nije izolovano ostrvo i mora da razume šta se dešava. Zato nama treba siguran put za naš srpski brod, da izdržimo sve one talase, da uplovimo u mirne vode, da se ne nasučemo. Kome poveravamo svoju decu i decu naše dece, kada tako postavimo pitanje, verujem da izbor nije težak i da svi znamo koga želimo za domaćina naše kuće. Pobeda se ne podrazumeva, pobeda se zaslužuje i osvaja, zaslužuje radom, odricanjem - rekao je Vučević.

TV Vesti printscreen
Marija Zdravković

 

Građanima se obraća i doktorka Marija Zdravković.

- Veoma sam srećna što sam danas u Kikindi i srce mi je puno što vidim ovoliko mladih ljudi koji su došli da podrže politiku koja je u ovih 10 godina pokazala da ova Srbija neće biti Srbija na kolenima, i koja je dobijala direktive iz inostranstva - istakla je doktorka Zdravković.

 

 

Nakon skupa u Kikindi, predsednik SNS Vučić razgovaraće sa građanima Opova i Padinske Skele.

Predsednik Srbije najavio je da se od danas više neće pojavljivati na događajima u funkciji predsednika Srbije, da to ne bi bilo okarakterisano kao funkcionerska kampanja, već da će javno učestvovati samo na predizbornim skupovima. 

Najavio je da jedino kao predsednik države neće moći da preskoči obeležavanje početka NATO agresije na Srbiju 24. marta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike