"Verujem da mi svojim delima govorimo o sebi": Vučić na predizbornom skupu u Majuru, hiljade građana dočekale lidera SNS

10.03.2022

13:57 >> 14:39

0

Nakon današnjih predsedničkih dužnosti, Vučić kao predsednički kandidat SNS u Majuru kod Šapca drži predizborni skup pred više od 4.000 okupljenih građana

"Verujem da mi svojim delima govorimo o sebi": Vučić na predizbornom skupu u Majuru, hiljade građana dočekale lidera SNS
Tan2022-3-10_143020699_3 - Copyright TANJUG / INFORMATIVNA SLUZBA SNS

Hiljade građana okupile su se u Majuru kod Šapca, gde dočekuju predsednika Aleksandra Vučića koji od 15 časova drži predizborni skup u tom gradu.

Nakon današnjih predsedničkih dužnosti i prisustva svečanom početku radova na novoj fabrici u Šapcu i svečanom otvaranju nove fabrike u Loznici, Vučić u popodnevnim satima u Majuru kao predsednički kandidat SNS - Zajedno možemo sve drži predizborni skup.

 

Građani su se sat ranije okupili iščekujući dolazak čelnika SNS-a, a trg je preplavljen srpskim trobojkama i izrazima dobrodošlice.

Vučić je najavio asfaltiranje glavne saobraćajnice u ovom gradu, kao i tabanovački put, što sve zajedno košta oko milion evra.

"Gradimo put Ruma-Šabac i time se spajate sa Beogradom i Novim Sadom. Ali možda najvažnije za vas je rekonstrukcija šabačke bolnice, i izgradićemo novu bolnicu u Šapcu, koja će koštati oko 50 miliona evra", rekao je Vučić okupljenim građanima.

On se osvrnuo na veliko ulaganje u puteve mačvanskog i podrinjskog kraja, a sve to zahvaljujući uređenim finansijama u Srbiji.

"Mnogi su to pre nas hteli, ali nisu znali kako. Uvek me pitaju kad ćemo nove puteve da gradimo. Kad imate sve infrastrukturne probleme rešene, kanalizacione probleme, investitori će dolaziti. Taj novac smo već obezbedili. Samo u Majuru nam treba 23 kilometra kanalizacione infrastrukture", rekao je on.

Kako je rekao, posle toga Srbija će imati više investitora u Srbiji, fabrika za preradu aluminijuma će zaposliti još oko hiljadu novih radnika.

"Zato vas molim da ozbiljno pristupite izborima, jer država nije igračka, i da vaše poverenje ukažete onima koji su u stanju da sve ovo podrže. Srbija se najbrže razvijala u Evropi poslednjih godina. Plate i penzije će da rastu onoliko koliko mogu. Nisam došao ovde da vam se dodvoravam, imam veliko poverenje u vas", rekao je Vučić.

 

"Važno je da se ne vraćamo u prošlost, među one koji su zemlju urušili, kao što verujem da mi svojim delima govorimo o sebi", poručio je Vučić i dodao da u politički život treba da unesemo malo više poštovanja, a manje mržnje.

"Oni kažu nikad ne reci nikad, a ja kažem da Srbija ne treba da bude u NATO, i da Srbija ne treba da zaboravi Milicu Rakić. Moramo da praštamo, al ne smemo da zaboravimo", poručio je Vučić na skupu.

Predsednik Republike obišao je danas radove na izgradnji nove fabrike kompanije MINTH United Alloy-Tech Europe u Šapcu. Takođe, bio je i na svečanom otvaranju fabrike MINTH Automotive Europe d.o.o. u Loznici.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra ceremoniji otvaranja novoizgrađene zgrade Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", posle čega ima sastanak sa ministarkom spoljnih poslova Savezne Republike Nemačke Analenom Berbok.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike