"Imamo jasan plan, čuvamo mir i stabilnost Srbije": Premijerka Brnabić poslala snažnu poruku iz Rasinskog okruga!

05.03.2022

14:20

0

Imamo izbor da li ćemo da nastavimo da radimo i gradimo Srbiju, ili ćemo se odlučiti za one koji hoće da je ruše - navela je Brnabić

"Imamo jasan plan, čuvamo mir i stabilnost Srbije": Premijerka Brnabić poslala snažnu poruku iz Rasinskog okruga!
Tan2022-1-30_121156471_1 - Copyright TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/

Premijerka Srbije Ana Brnabić, Jelena Begović, Milena Turk i Zoran Tomić obišli su Rasinski okrug, a u sklopu posete Aleksandrovcu, posetili su porodičnu firmu "Tehnometal" i razgovarali sa vlasnikom Miroslavom Arsićem.

- Imamo izbor 3. aprila da li ćemo da nastavimo da radimo i gradimo Srbiju, ili ćemo se odlučiti za one koji hoće da ruše našu zemlju. Taj izbor se vidi baš ovde, u Rasinskom okrugu. Ovde smo izgradili potpuno novu kovid bolnicu, kako bismo spasili živote našim građanima, jer su nam životi najvažniji. Nastavili smo da gradimo Moravski koridor, završili smo postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Kruševcu - navela je Brnabić.

Ona je najavila nova ulaganja u zaštitu životne sredine i inovativne tehnologije u celoj Srbiji.

- Imamo jasan plan, čuvamo mir i stabilnost i znamo kako Srbija treba dalje da se razvija, da bude rame uz rame sa velikim državama, jer samo zajedno možemo sve - poručila je Brnabić.

Direktorka Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Jelena Begović, istakla da je Rasinski okrug za nju jedan od najlepših delova Srbije.

- Ovde sam provela mnogo vremena zbog delatnosti kojom se bavim. Danas smo u firmi "Tehnometal", koja proizvodi mašine koje se koriste u prehrambenoj industriji. Ovakve firme su našoj Srbiji potrebne. Zato treba da pomožemo još više porodičnim kompanijama da se razvijaju, jer ćemo tako biti još uspešniji - konstatovala je Begović.

Tanjug/Miloš Milivojević
 

Narodni poslanik Zoran Tomić poručio je da se izgradnjom Moravskog koridora stvara nova budućnost za građane, i dodao da će auto-put značajno ubrzati razvoj ovog dela Srbije.

To će, kako je naveo, dovesti nove investitore i podstaći ljude da započnu privatan biznis i sami stvaraju sigurnu budućnost.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike