Završena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost: Vučić sa članovima razmenio informacije o situaciji u regionu i Ukrajini (FOTO)

24.02.2022

12:25

0

Nakon ove sednice, zakazana je sednica Vlade

Završena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost: Vučić sa članovima razmenio informacije o situaciji u regionu i Ukrajini (FOTO)
Aleksandar Vučić - 1 - Copyright printscreen/instagram/budućnostsribjeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić predsedavao je Savetom za nacionalnu bezbednost i sa članovima Saveta razmenio je informacije o situaciji u regionu i Ukrajini.

Predsednik Srbije je kao hitnu za 13 časova zakazao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost.

Nakon ove sednice, zakazana je sednica Vlade na koju je premijerka Srbije pozvala i predsednika Vučića da se obrati članovima Vlade.

Danas u toku dana, predsednik se sastao i sa ambasadorima zemalja Kvinte i šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom.

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorima zemalja Kvinte i šefom Delegacije EU u Srbiji o brojnim pitanjima. Sve informacije o stavovima koje su strane iznele biće objavljene u narednih 36 sati - navedeno je na instagram profilu "budućnostsrbije", uz fotografije sa susreta.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike