Jeremić nepoželjan?! Tepić i Đilas uredili predizborni spot bez lidera Narodne stranke

22.02.2022

07:35

0

On im na sve to uzvraća bojkotom

Jeremić nepoželjan?! Tepić i Đilas uredili predizborni spot bez lidera Narodne stranke
Opozicija - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, i njegova najbliža saradnica Marinika Tepić ne prestaju da ponižavaju Vuka Jeremića, predsednika Narodne stranke sa kojom su u koaliciji, a on im na sve to uzvraća bojkotom.

Da su odnosi u taboru opozicije zategnuti i poprilično komplikovani, vidi se i po novom predizbornom spotu ovog dela opozicije u kome je bilo mesta za sve viđenije političare iz toga tabora, ali ne i za Jeremića, piše "Alo".

A.K./ATAImages
 

Naime, Tepićeva je objavila kratak video-klip, u trajanju od 15 sekundi, na društvenoj mreži Tviter, koji je verovatno namenjen kampanji za parlamentarne izbore, a u glavnoj ulozi je upravo ona. U ovom kratkom videu je bilo mesta za Dragana Đilasa, Pavla Grbovića, Mikija Aleksića, Zorana Lutovca, pa čak i za Janka Veselinovića, ali ne i za Vuka. 

Doduše, odnosi u ovom delu opozicije oduvek su bili zategnuti, a dodatno ih je zakomplikovao Dragan Đilas kada je, uprkos Jeremićevom protivljenju, za kandidata na predstojećim predsedničkim izborima izabrao Zdravka Ponoša, nekadašnjeg bliskog Jeremićevog saradnika.

24sedam/Antonio Ahel/ATAImages/
 

Predsednik Narodne stranke je nemajući kud tu kandidaturu prihvatio, ali se jasno distancirao od opozicionih kolega. U kampanji ga nema, a sudeći po objavama na društvenim mrežama, ili se odmara ili se bavi samo Narodnom strankom, piše "Alo".

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike