Đilasovci opet divljaju: Novi detalji vandalizma na Novom Beogradu (FOTO/VIDEO)

15.02.2022

11:55

0

Prema saznanjima, mladići koji su činovnici ovog incidenta, prethodno su bili na savskom splavu "Cunami" gde su takođe pravili probleme i lomili inventar

Đilasovci opet divljaju: Novi detalji vandalizma na Novom Beogradu (FOTO/VIDEO)
napad sns (2) - Copyright 24sedam

Nadležni organi su došli do novih dokaza nakon vandalizma koji se dogodio u bloku 70 u toku noći, a u kom su demolirane prostorije opštinskog odbora Srpske napredne stranke.

Prema saznanjima, mladići koji su činovnici ovog incidenta, prethodno su bili na savskom splavu "Cunami" gde su takođe pravili probleme i lomili inventar.

 

Podsetimo, opštinski odbor SNS je sa zgražavanjem reagovao na ovakav vandalski postupak i zamolio za hitnu reakciju nadležnih.

- Ni tajkunski mediji predvođeni Šolakom ne uspevaju da Đilasu i lažnim ekolozima predvođeni Savom Manojlovićem, dovedu dovoljno pristalica. I tako demoralisani i nezadovoljni, takozvani opozicionari preduzimaju divljačke akcije kamenovanja prostorija SNS - između ostalog se navodi u saopštenju.

Uprkos brojnim pokušajima destabilizacije opštinskih odbora, poput ovog, neće zaustaviti rast i napredak, uvereni su u OO SNS Novi Beograd.

- Podrška naroda programu i rezultatima naše stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić daju nam uverenje da je Srbija na dobrom putu i da samo vredan rad može da obezbede napredak Srbije. Bolja, bogatija i lepša Srbija ostaju naši ciljevi, koja se predvođena našim predsednikom Aleksandrom Vučićem uspešno menja u zemlju koja je danas po mnogim pitanjima lider u regionu i na Balkanu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike