General Stupar pokopao Ponoša: "Da nije bilo Vučića, Tadić i on bi sveli vojsku na lovačko društvo - ubili su je više nego NATO!"

14.02.2022

18:50

0

General Stupar pokopao Ponoša: "Da nije bilo Vučića, Tadić i on bi sveli vojsku na lovačko društvo - ubili su je više nego NATO!"
General Stupar - Copyright printscreen/TV Pink

Sinoć je kod Verice Bradić u emisiji "Hit Tvit" na TV Pink gostovao general Milorad Stupar koji je izneo svoje mišljenje o Zdravku Ponošu i njegovom uticaju na Vojsku Srbije.

General Stupar je izjavio kako NATO nije mogao da uništi vojsku 1999. godine. Zbog toga su, kako je rekao Stupar, doveli Tadića i Ponoša koji su ubili vojsku Srbije više nego sam NATO. Istakao je i kako bi vojska postala lovačko društvo, a nije bilo preokreta 2012. godine.

- NATO pakt, koji nije mogao da uništi vojsku 1999., doveo je Tadića i Ponoša koji su ubili Vojsku Srbije više nego NATO pakt. Da nije bilo preokreta 2012., vojska bi postala lovačko društvo - kazao je Stupar.

Generall je ovom prilikom pokopao Đilasovog kandidata za predsednika Zdravka Ponoša.

- Hrvati nas nisu pobedili oružanom borbom već savremenim elektronskim dejstvima u kojoj je Ponoš mogao mnogo da pomogne narodu Krajine, a on je ostao u Beogradu i radio magistarski rad! Ne daj Bože da bude glavnokomandujući Republikom Srbijom - rekao je Stupar sinoć u Hit Tvit-u.

General je rekao da Zdravko Ponoš nikada nije bio osposobljen za načelnika Generalštaba, kao i to da nikada nije branio svoj Kin, već ostao 'pod suknjom' u Beogradu.

- Osim što ga zovemo "mlađi referent Zdravko", mi ga zovemo i dezerter ! Ako nije  branio svoj Knin, neće braniti ni moju Kikindu! Ostao je pod suknjom u Beogradu! - izjavio je Stupar.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike