Kako je Belivuk postao pouzdan izvor Đilasu

10.02.2022

18:14

0

Đilasova stranka izdala je saopštenje u kojem se već u naslovu poziva na Veljka Belivuka

Kako je Belivuk postao pouzdan izvor Đilasu
Velja Nevolja Dragan Đilas - Copyright ATAImages/Antonio Ahel 24sedam

Da su Draganu Đilasu i Mariniki Tepić iskazi osobe osumnjičene za najsvirepija ubistva, osobe koja je mlela svoje žrtve a potom od njih pravila ćevape, relevantan izvor, moglo bi se zaključiti nakon najnovijeg saopštenja njihove stranke, koja, gle čuda, u svom nazivu ima reči "sloboda i pravda".

Očigledno da se, u nedostatku pravog programa s kojim bi izašli pred birače, hvataju za slamku, odnosno izjavu osumnjičenog plasiraju kao potpunu istinu i nude je građanima Srbije. 

Naime, Đilasova stranka izdala je saopštenje u kojem se već u naslovu poziva na Veljka Belivuka, tvrdeći kako je upravo on, osumnjičeni za najsvirepije zločine, navodno svojim iskazom potvrdio povezanost svog klana sa Vučićem, Malim i Vesićem. 

Ta stranka u saopštenju zaključuje povrh svega da će, odmah po promeni vlasti, slobodno pravosuđe nesmetano utvrditi sve okolnosti, izvršioce i nalogodavce, kao i druge kriminalne radnje režima sa delovima mafije. Zanimljivo je da Đilas i Marinika ne najavljuju obračun sa Belivukovim klanom, te rasvetljavanje zločina za koje je osumnjičen.

Njima je navodni iskaz osumnjičenog, koji po važećem zakonu nije u obavezi da govori istinu, te može da se brani onako kako želi, dakle i da ćuti ili da govori laži kako bi umanjio svoju odgovornost, merodavan. Može se samo zamisliti kako bi oni primenjivali važeće zakone kada navodni iskaz osumnjičenog uzimaju zdravo za gotovo, te kao nespornu činjenicu, i na osnovu toga obećavaju odstrel aktuelne vlasti.

 

 

 

 

S obzirom na to koliko veruju Belivuku, na društvenim mrežama postavlja se pitanje kako to da umesto Ponoša nisu njega kandidovali za predsednika, a za gradonačelnika Marka Miljkovića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike