Važni sastanci predsednika Vučića danas u Predsedništvu

08.02.2022

08:01

0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se juče sa ambasadorima Kraljevine Norveške iz Beograda, Zagreba, Sarajeva i Prištine

Važni sastanci predsednika Vučića danas u Predsedništvu
Tan2022-2-3_104330905_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa specijalnim izaslanikom Ujedinjenog Kraljevstva za Zapadni Balkan ser Stjuartom Pičom.

Sastanak je zakazan u 10 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je pres-služba predsednika.

Stjuart Pič je u decembru prošle godine imenovan za izaslanika za Balkan. Jedan od njegovih zadataka je rad sa liderima Zapadnog Balkana i drugim partijama u cilju podrške i jačanja regionalne stabilnosti.

U 12 sati zakazan je sastanak predsednika Srbije sa predsednikom Komiteta za međunarodne poslove Državne dume Federalne skupštine Rusije Leonidom Sluckim. Sat kasnije sastaće se i sa predsednikom Vlade Bugarske Kirilom Petkovom.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se juče sa ambasadorima Kraljevine Norveške iz Beograda, Zagreba, Sarajeva i Prištine.

 

 

"Razgovarali smo o svim regionalnim pitanjima, evropskom putu Srbije i daljem napretku srpske ekonomije", naveo je Vučić na instagram-nalogu "budućnostsrbijeav" uz fotografiju sa ambasadorima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike