Popović: Sačuvati bezbednost predsednika Vučića

22.01.2022

09:58

0

On dodaje da kao čovek koji neprestano dobija pretnje od predstavnika kriminalnih klanova iz Crne Gore povezanih sa Ðukanovićem, veoma dobro razume i ozbiljno shvata opasnost koja preti predsedniku Vučiću

Popović: Sačuvati bezbednost predsednika Vučića
Profimedia

Saznanja koja su posredstvom Evropola dobile srpske službe bezbednosti o pripremi atentata na predsednika Aleksandra Vučića izazivaju duboku zabrinutost i ukazuju da je neophodno da se kao država još odlučnije suprotstavimo organizovanom kriminalu, izjavio je danas ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović.

- Informacije da se na čelu kriminalne grupe koja je pripremala ubistvo predsednika Vučića nalazi šef kavačkog klana Radoje Zvicer ukazuje da se politički inspiratori i naručioci ovog atentata nalaze u Crnoj Gori gde kavački klan ima zadatak zaštitu režima Mila Ðukanovića - naveo je Popović u pisanoj izjavi.

On dodaje da kao čovek koji neprestano dobija pretnje od predstavnika kriminalnih klanova iz Crne Gore povezanih sa Ðukanovićem, veoma dobro razume i ozbiljno shvata opasnost koja preti predsedniku Vučiću.

- Ovi kriminalci i njihovi politički zaštitnici spremni su da ubiju svakoga ko im se suprotstavi i stane na put njihovim kriminalnim radnjama - smatra on.

Popović poziva nadležne organe da preduzmu sve neophodne mere da lična bezbednost predsednika Vučića bude sačuvana, a nalogodavci i direktni učesnici u pripremi atentata na predsednika budu otkriveni, uhapšeni i najstrožije kažnjeni.

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti