Vučić poslao snažnu poruku: "Nema povlačenja, pobedićemo ih sve. Zajedno!"

21.01.2022

21:25

0

Podsećamo, ministar Vulin ranije danas izneo je informacije da je pripreman predsednikov atentat

Vučić poslao snažnu poruku: "Nema povlačenja, pobedićemo ih sve. Zajedno!"
aleksandar vučić (2) - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Aleksandar Vučić oglasio se kratkom porukom na svom Instagram profilu nakon informacija da je na njega pokušan atentat.

 - Nema povlačenja! Pobedićemo ih sve. Zajedno! - stoji u njegovoj objavi.

Podsećamo, ministar Vulin ranije danas izneo je informacije da je posredstvom Evropola i službenih vidova komunikacije između policija, 14. januara srpska policija dobila informaciju pod oznakom hitno o postojanju organizovane kriminalizovane grupe koja koja ima za cilj ubistvo, atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Nakon što smo se u više ekspertskih nivoa uverili u kvalitet i vrednost dobijene informacije pripadnicii MUP-a i BIA, zajedno sa Evropolom, kao i partnerskim službama od kojih smo informaciju dobili, pokrenuli smo opsežnu akciju na utvrđivanju identiteta svih pripadnika ove zločinačke organizacije, a na njenom čelu je Radoje Zvicer, crnogorski državjanin za kojim je Srbija već raspisala poternicu, rekao je Vulin.

Naveo je da je Zvicer organizator i jedan od vođa kavačkog klana odgvoran za šverc i ilegalnu prodaju narkotika ali i organizaciju i naručivanje više ubistava.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike