Gradski odbor SNS traži hitnu reakciju nadležnih službi povodom pripremanog atentata na predsednika!

21.01.2022

21:10

0

Podsećamo, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da je kriminalizovana grupa sa Zvicerom na čelu, pripremala ubistvo Aleksandra Vučića

Gradski odbor SNS traži hitnu reakciju nadležnih službi povodom pripremanog atentata na predsednika!
145192_sednica-sns_orig (1) - Copyright Tanjug

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke zahteva od nadležnih državnih organa da zaštite život predsednika Aleksandra Vučića, ali i da što hitnije reaguju povodom informacija u vezi sa spremanjem atentata na predsednika Srbije.


- Jasno je da organizovanim kriminalnim krugovima ne odgovara beskompromisna borba protiv kriminala, koju je inicirao upravo predsednik Vučić. Smeta kriminalcima, poput Zvicera, što je Srbija jaka i stabilna, smeta im što u našoj zemlji više nisu zaštićeni i što ih jaka Srbija, predvođena Aleksandrom Vučićem, tretira upravo onako kako zaslužuju - kao ozloglašene kriminalce - navodi GO u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Građani Srbije su svedoci svakodnevnih pokušaja da se destabilizuje Srbija, svedoci su da svima smeta Srbija koja jača i koja ide napred i zato pokušavaju da vrate Srbiju u prošlost, kažu naprednjaci i poručuju da je pristojna i moderna Srbija uz Aleksandra Vučića i da mu pruža bezrezervnu podršku u njegovoj borbi za Srbiju i sve njene građane.

Podsećamo, danas je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio da je posredstvom Evropola i službenih vidova komunikacije između policija, 14. januara srpska policija dobila informaciju pod oznakom hitno o postojanju organizovane kriminalizovane grupe koja koja ima za cilj ubistvo, atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Nakon što smo se u više ekspertskih nivoa uverili u kvalitet i vrednost dobijene informacije pripadnicii MUP-a i BIA, zajedno sa Evropolom, kao i partnerskim službama od kojih smo informaciju dobili, pokrenuli smo opsežnu akciju na utvrđivanju identiteta svih pripadnika ove zločinačke organizacije, a na njenom čelu je Radoje Zvicer, crnogorski državjanin za kojim je Srbija već raspisala poternicu, rekao je Vulin.

Naveo je da je Zvicer organizator i jedan od vođa kavačkog klana odgvoran za šverc i ilegalnu prodaju narkotika ali i organizaciju i naručivanje više ubistava.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike