Ponovo maltretiranje građana pod plaštom borbe za ekologiju: Blokirani putevi, ali i jedan granični prelaz (FOTO)

15.01.2022

12:35

0

Put ka graničnom prelazu Trbušnica je blokiran na tri punkta.

Ponovo maltretiranje građana pod plaštom borbe za ekologiju: Blokirani putevi, ali i jedan granični prelaz (FOTO)
granicini_prelaz_trbusnica_15012022_0003 - Copyright Milos Tesic/ATAImages.

Takozvani "ekološki aktivisti" rešili su da i ove subote blokiraju neke od glavnih saobraćajnica u našoj zemlji, a glavna je deo auto-puta kod Sava centra.

Po prvi put od kad se organizuju protesti lažnih ekologa blokiran je i jedan granični prelaz. Radi se o graničnom prelazu "Trbušnica" kod Loznice. Nekoliko vozila je vraćeno kada je krenuo protest, a ceo potez od nekoliko stotina metara je blokiran. Put ka graničnom prelazu Trbušnica je blokiran na tri punkta.

Najavljene su blokade i u drugim gradovima: Užice (Ložionički most), Požega/Kosjerić (Pesak), Vrbas i Kula (Kod Sveplanta), most u Šapcu, Vranje (Saborna crkva), ulaz u Gornjačku klisuru (Šetonjski most).

Kao što je poznato predsednik Srbije je uvažio sve zahteve koje su imali organizatori takozvanih ekoloških protesta do sada, te nije poznato zašto se i ove subote orgazuju skupovi i zbog čega se običnim ljudima onemogućava slobodno kretanje i funkcionisanje.

Da podsetimo, prilikom svakog dosadašnjeg okupljanja, "mirni" protesti su eksalirali u incidente, pa su automobili bivali oštećeni, dolazilo je do tuča...

Za današnje proteste je evidentno da su već eskalirali jer je jedan granični prelaz blokiran.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike