Ponovo maltretiranje građana pod plaštom borbe za ekologiju: Blokirani putevi, ali i jedan granični prelaz (FOTO)

15.01.2022

13:35

0

Put ka graničnom prelazu Trbušnica je blokiran na tri punkta.

Ponovo maltretiranje građana pod plaštom borbe za ekologiju: Blokirani putevi, ali i jedan granični prelaz (FOTO)
Milos Tesic/ATAImages.

Takozvani "ekološki aktivisti" rešili su da i ove subote blokiraju neke od glavnih saobraćajnica u našoj zemlji, a glavna je deo auto-puta kod Sava centra.

Po prvi put od kad se organizuju protesti lažnih ekologa blokiran je i jedan granični prelaz. Radi se o graničnom prelazu "Trbušnica" kod Loznice. Nekoliko vozila je vraćeno kada je krenuo protest, a ceo potez od nekoliko stotina metara je blokiran. Put ka graničnom prelazu Trbušnica je blokiran na tri punkta.

Najavljene su blokade i u drugim gradovima: Užice (Ložionički most), Požega/Kosjerić (Pesak), Vrbas i Kula (Kod Sveplanta), most u Šapcu, Vranje (Saborna crkva), ulaz u Gornjačku klisuru (Šetonjski most).

Kao što je poznato predsednik Srbije je uvažio sve zahteve koje su imali organizatori takozvanih ekoloških protesta do sada, te nije poznato zašto se i ove subote orgazuju skupovi i zbog čega se običnim ljudima onemogućava slobodno kretanje i funkcionisanje.

Da podsetimo, prilikom svakog dosadašnjeg okupljanja, "mirni" protesti su eksalirali u incidente, pa su automobili bivali oštećeni, dolazilo je do tuča...

Za današnje proteste je evidentno da su već eskalirali jer je jedan granični prelaz blokiran.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam