Pesnicama dokazivali ko je veći ekolog: Vođe novosadske blokade potukle se međusobno!

10.01.2022

13:05

0

U tuči su učestvovali Miran Pogačar, Mladen Cvijetić, Srđan Đurić i Milan Vasiljević

Pesnicama dokazivali ko je veći ekolog: Vođe novosadske blokade potukle se međusobno!
slika - Copyright Printscreen/YouTube

Nakon što nedeljama šačica izmanipulisanih i plaćenih aktivista teroriše hiljade Novosađana i putnika namernika, montipajtonovski scenario Don Kihota kvazieko revolucije dosegao je viši nivo.

Naime, kako naš portal ekskluzivno saznaje, sledbenici kulta prvog novosadskog srbomrsca, Brajana Brkovića, preksinoć su oko jedan čas iza ponoći u Maksima Gorkog pesnicama objasnili Miranu Pogačaru ko je veći ekolog!

U borbi za primat u “plemenitoj” nameri da se istaknu kao lideri za zaštitu životne sredine, ovi plaćenici Đilasa, Šolaka i eko-manekeni Sautemptona završili su sa modricama i u policijskoj stanici. Očigledno im nije bilo dovoljno da terorišu samo građane Novog Sada, već su morali preći i jedni na druge!

U tuči su učestvovali Miran Pogačar, Mladen Cvijetić, Srđan Đurić i Milan Vasiljević, a vodeći se onom “pametan priča, glup ćuti”, u stanici su se držali – tišine. Svi učesnici bili su pod dejstvom alkohola.

Milan Vasiljević je u policijskim prostorijama Stari Grad vređao policajce rečima “glupi policajci”, a jednom policajcu koji je gojazan govorio je “debeli glavonjo”.

Inače, Cvijetić i Đurić su već domaći u policiji, jer su privođeni nakon što su kao rođeni eko-aktivisti zaključili da su najveći zagađivači prozor, zastava i prostorije Pokreta socijalista, koje su herojski razbili maskirani, pod okriljem mraka.

Kako saznajemo, ekipa hitne pomoći je izvršila pregled Milana Vasiljevića i konstatovala povrede u predelu glave, dok su Miran Pogačar, Srđan Đurić i Mladen Cvijetić odbili ukazivanje lekarske pomoći.

Protiv okrivljenih Mirana Pogačara, Mladena Cvijetića i Srđana Đurića podnete su prekršajne prijave u redovnom postupku – prekršaj iz člana 9, stav 3, Zakona o javnom redu i miru, kao i protiv Milana Vasiljevića – prekršaj iz člana 9, stava 2, istog zakona. Vasiljeviću je uručeno rešenje o zadržavanju do 24 časa, zbog izvršenog prekršaja iz člana 22, ZoJRM, nakon čega je, uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, doveden na saslušanje kod dežurnog sudije Prekršajnog suda.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: NS uživo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike