"Njihove laži mogu da se mere samo sa mržnjom": Vulin: Napali su Vučića da je bio u Banjaluci, a nije bio

09.01.2022

18:17

0

Kako je navedeno u saopštenju PS, Vulin je mišljenja da je svakim dobročinstvom prema BiH, mržnja prema Aleksandru Vučiću je rasla

"Njihove laži mogu da se mere samo sa mržnjom": Vulin: Napali su Vučića da je bio u Banjaluci, a nije bio
Copyright mup.gov.rs

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da mržnja sa kojom se sledbenici Bakira Izetbegovića ophode prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću nije slučajna i neće proći.

- Kada je Aleksandar Vučić tražio od mene da ne pominjem pokušaj njegovog ubistva u Srebrenici, rekao sam mu da mržnja sa kojom su ga sačekali sledbenici Bakira Izetbegovića nije slučajna i da neće proći.

Isto je bilo i kada je Aleksandar Vučić poklonio bez uslova vakcine Bosni i Hercegovini, kada je uložio u otvaranje radova na auto-putu, kada je predao optužnice prema građanima BiH u nadležnost tužilaštva Bosne i Hercegovine -  rekao je Vulin.

Kako je navedeno u saopštenju PS, Vulin je mišljenja da je svakim dobročinstvom prema BiH, mržnja prema Aleksandru Vučiću je rasla.

- Ne mrze Izetbegovićevi sledbenici sve Srbe, oni samo mrze Srbe koji čuvaju i Srbiju i Srpsku, a posebno Aleksandra Vučića, jer je preuzeo Srbiju čije su plate i penzije bile niže od onih u BiH, a sada su više. O Aleksandru Vučiću su u Sarajevu lagali sve, od toga da je nosio snajper, do toga da je napao BiH, ali današnji skup u Sarajevu je vrhunac ludila.

Napali su Vučića da je bio u Banja Luci gde i nije bio. NJihove laži o Aleksandru Vučiću mogu da se mere samo njihovom mržnjom -  poručio je ministar i predsednik PS Vulin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike