Srpska lista o napadu na dečaka na KiM: Nastavlja se maltretiranje i ugnjetavanje Srba

01.07.2021

20:51

0

Autor: A.S.

Još jedna porodica večeras čeka lekarske izveštaje zbog prebijanja nedužnog deteta

Srpska lista o napadu na dečaka na KiM: Nastavlja se maltretiranje i ugnjetavanje Srba
Copyright Youtube printscreen

Srpska lista najoštrije osuđuje napad na srpskog dečaka u Gojbulji nadomak Vučitrna, na Kosovu i Metohiji i zahteva od odgovornih da napokon bar u jednom slučaju pronađu i kazne odgovorne za napad na Srbe.

Iz ove liste opominju da se nastavlja plansko maltretiranje, prebijanje i ugnjetavanje Srba na Kosovu i Metohiji u prisustvu KFOR, UNMIK, EULEKSA i sijaset drugih organizacija i institucija koje su još jednom pokazale nesposobnost da Srbima obezbede mir i sigurnost na tlu Evrope u 21. veku.

-Večeras je žrtva trinaestogodišnji dečak, kome su albanski mladići uz batine, pocepali odeću i otkinuli krstić koji je nosio oko vrata a da se niko od međunarodnih predstavnika nije oko toga preterano uzbudio.

Pročitajte još:

U selu Gojbulja, kraj Vučitrna još jedna porodica večeras čeka lekarske izveštaje zbog prebijanja nedužnog deteta, dok međunarodni predstavnici ignorišu patnje srpskog naroda -ističe se u saopštenju Srpske liste i dodaje da svakog dana po neko od naših sunarodnika strada zbog svog imena, prezimena i vere.

Zbog toga iz ove liste pitaju : da li je to mir i budućnost koju nam nude kosovske institucije i međunarodna zajednica koja zdušno govori o vladavini prava i evropskim vrednostima?!!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike