Odložena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost: Predsednik dobio šokantne informacije

26.02.2021

12:33 >> 15:58

0

Autor: M. I.

Kako je ranije najavljeno, Sednica saveta za nacionalnu bezbednost bila je zakazana za 19 sati

Odložena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost: Predsednik dobio šokantne informacije
Copyright Tanjug/Tara Radovanović

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je bila zakazana za večeras, odložena je za sledeću nedelju zbog formalno-pravnih razloga.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ranije najavio je u Kuršumliji moguće odlaganje Sednice za nacionalnu bezbednost.

pročitajte još:

– Dobio sam određene informacije, moguće je odlaganje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. U svakom slučaju, država će se ozbiljno i odgovorno boriti sa organizovanim kriminalom. Mogu da kažem, kada budemo sve činjenice stavili na sto i kad predočimo narodu, blago rečeno narod će biti šokiran. Videćemo još u naredna dva sata – istakao je predsednik.

Podsetimo, ranije je najavljeno da sledi nastavak akcija hapšenja započetih prethodnih nedelja, protiv svih kriminalnih grupa, kao i da će biti oštro sankcionisani svi pojedinci iz redova države koji su na bilo koji način sarađivali sa organizovanim kriminalom.

Veljko Belivuk, vođa navijačke grupe “Principi“, i njegova “desna ruka” Marko Miljković uhapšeni su početkom februara, zajedno sa još 20 osoba, u spektakularnoj policijskoj akciji.

Pripadnici organizovane kriminalne grupe koju predvodi Belivuk terete se za krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo i otmica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike