Lideri DF u poseti porodici Rista Jovanovića: Risto će izdržati i uskoro biti sa svojom porodicom i prijateljima

07.07.2021

15:53 >> 18:19

0

Autor: A.S.

Risto Jovanović treba da je ponosan zbog svog čina i odbrane naše monahinje

Lideri DF u poseti porodici Rista Jovanovića: Risto će izdržati i uskoro biti sa svojom porodicom i prijateljima
Copyright Porodica Jovanović/Foto: Facebook/DemokratskiFront

Lideri Demokratskog fronta, Andrija Mandić i Milan Knežević, posetili su danas porodicu Rista Jovanovića, koji je 28. juna, na Vidovdan, lišen slobode, te se nalazi u pritvoru od 30 dana.

– Risto Jovanović treba da je ponosan zbog svog čina i odbrane naše monahinje, koju su maltretirala naoružana lica, odnosno osobe koje su naslednici terorističke OVK. Isto tako, na Rista i njegov ljudski i civilizovani postupak su ponosni njegova porodica, prijatelji i svi mi širom srpskih zemalja, koji držimo do tradicionalnih vrednosti i kosovskog zaveta – saopšteno je iz Demokratskog fronta.

Sa druge strane, kako dodaju, “neka se stide svi oni koji su pokušali da minimiziraju ovaj događaj, a naročito ministarstvo spoljnih poslova i Vlada koja danima obmanjuje građane u vezi ovoga slučaja”.

Pročitajte još:

– Podsećamo da ta Vlada još uvek ne želi da povuče odluku o proterivanju ambasadora Srbije Vladimira Božovića koji je bez bilo kakvog smislenog razloga udaljen iz Crne Gore, a uredno servisira predstavnike lažne države Kosovo, umesto da prema njemu postupi na način koji su zaslužili. Nažalost, to je samo jedan u seriji antisrpskih poteza aktuelne vlade, koji nas svakako neće pokolebati u borbi za svakog našeg čoveka, za odbranu našeg naroda – navodi se u saopštenju DF-a i dodaje:

– Mandić i Knežević su, takođe, istakli da porodica Jovanović ima punu podršku i brigu Demokratskog fronta, i svi smo sigurni u jedno – Risto će izdržati i uskoro biti sa svojom porodicom i prijateljima – zaključili su oni.

Podsetimo, Risto Jovanović je uhapšen nakon što je mirno protestovao zbog pretresanja monahinje od strane tzv. kosovske policije tokom proslave Vidovdana na Gazimestanu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike