Jedina zemlja koju nazivamo otadžbinom od nas sada traži... Vučić se snažnom porukom obratio naciji

06.09.2021

11:14 >> 11:51

0

Predsednik Srbije obratio se snažnom porukom na Instagramu

Jedina zemlja koju nazivamo otadžbinom od nas sada traži... Vučić se snažnom porukom obratio naciji
Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da danas moramo da ostanemo ujedinjeni i složni i da ostavimo razlike po strani, jer je snažna i ujedinjena Srbija naša obaveza i nasušna potreba.

Uz video-snimak objavljen na instagram profilu “Budućnostsrbije”, Vučić je naveo da samo zajedno, poštujući sve razlike, možemo da obezbedimo dalji ekonomski napredak Srbije.

pročitajte još

Napisao je i da sve to Srbija ne može sama, potrebna joj je podrška evropskih partnera i svih drugih prijatelja sa kojima smo čuvali odnose, uprkos preprekama na koje smo nailazili, dodajući da je, ipak, važnije od svega naše jedinstvo i zajednička ljubav prema Srbiji i njenoj budućnosti.

– Zajedno smo sanjali i verovali u naprednu i uspešnu Srbiju, dostojnu svetskog ugleda i poštovanja. Korak po korak, veliki snovi postaju velika dela, a budućnost koju smo nekada samo sanjali postaje naša sadašnjost – naveo je Vučić u snimku.

Kako kaže, sada više nego ikada moramo ostati ujedinjeni, poštovati mišljenja drugih i ne dozvoliti da razlike budu prepreka u oblikovanju budućnosti za našu decu i stvaranju boljeg života za sve, u očuvanju dostojanstva i ponosa naše zemlje.

– Sada više nego ikada moramo nastaviti da radimo za ono u šta svi verujemo, za snažnu Srbiju koja je pokazala da može biti prva, za otvorenost i mir. Za jedinu zemlju koju nazivamo otadžbinom, a koja od nas sada traži da budemo složni i ostavimo sve razlike po strani – poručio je predsednik Srbije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike