Noćna mora mnogih: Tiktokerka se zaglavila s dva nepoznata muškarca u liftu i snimak je odmah postao viralan

22.03.2024

20:14

0

Autor: V. I.

Trebalo je četiri duga sata da ih spasu

Noćna mora mnogih: Tiktokerka se zaglavila s dva nepoznata muškarca u liftu i snimak je odmah postao viralan
Copyright Printscreen/TikTok

Svi smo nekad iskusili neretko neprijatnu situaciju (žene naročito), a tiče se vožnje liftom s potpunim strancima. Iako izgledaju kao večnost, te vožnje obično traju samo nekoliko sekundi, ali šta ako se nastavi četiri sata?

Upravo to se dogodilo Miji Padili, koja je dokumentovala svoje neobično iskustvo na svom TikTok nalogu. U viralnom klipu pokazala je kako su ona i dvojica muškaraca "zaglavljeni u liftu 4 sata" i na neočekivane načine na koje su uspeli da se zabave.

 

@swagmoneyyyy & now were all trauma bonded besties 4 life #elevator #disaster ♬ original sound - mama mia

 

Mada nisu mogli bogznašta da rade, ipak su našli načina da se zabave pa su nezgodu sa kvarom lifta pretvorili u svoju ekskluzivnu zabavu dok su pevali uglas. Na sreću veselog trija, oni su na kraju spaseni i viđeni kako izlaze iz otvora lifta.

Otkako je snimak objavljen prođlog meseca, postao je viralan sa više od 13,5 miliona pregleda i preko 3,4 miliona lajkova na TikToku.

Srećom, trio se na kraju odlično zabavljao i maksimalno iskoristio neobično iskustvo, ali za procenjenih 12,5 odsto populacije s određenim nivoom klaustrofobije, ovo bi bila njihova najgora noćna mora. Zanimljivo je da ljudi koji pate od ove vrste fobije kažu da bi radije u pokvarenom liftu bili s nekim, pa makar i nepoznatim, nego sami.

Bonus vido:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike