Poljubili se, pa zažalili: Kazna - 400 evra!

18.10.2020

18:39 >> 20:19

0

Par u Milanu kažnjen sa 400 evra jer se ljubio na ulici

Poljubili se, pa zažalili: Kazna - 400 evra!
Copyright Profimedia

Jedan par u Milanu kažnjen je sa 400 evra zato što se ljubio na ulici prethodno skinuvši maske, čime su prekršili restriktivine mere uvedene u Italiji zbog pandemije koronavirusa.

Italijan i Poljakinja, inače verenici, krenuli su na večeru, lagano šetajući ulicom, pre nego su poželi da se poljube. I zbog toga odmah zažalili.

Rekli su da ih je, nakon što su se poljubili na ulici, odjednom okružila policija, koja im je odmah tražila dokumenta, piše britanski Dejli mejl. Četrdesetogodišnji Italijan već dve i po godine živi sa svojom devojkom, Poljakinjom koja govori samo svoj maternji jezik i engleski. Žena je počela da plače, pošto su je policajci, prema rečima muškarca, ispitivali samo na italijanskom.

Profimedia

Da bi dokazao svoju romantičnu vezu, ispitanik je policiji pokazao razne fotografije na svom pametnom telefonu na kojima se vide zajedno, ali bez uspeha. Problem je pogoršala činjenica da su dvoje ljubavnika zvanično imali prebivalište na različitim adresama, što im ne dozvoljava ovaj čin bliskosti na ulici u doba korona virusa. Utvrdivši njihov identitet, policija ih je kaznila novčanom kaznom jer nisu poštovali obavezne mere nošenja maski i držanja razmaka od jednog metra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike