Huawei se vraća na velika vrata – sve Google aplikacije dostupne preko AppGallery

31.05.2024

09:00

0

Zahvaljujući rešenjima treće strane Huawei je uspeo da prevaziđe izazove i pruži korisnicima rešenje koje kombinuje najbolje od oba sveta - pristup Google aplikacijama i vrhunski hardver

Huawei se vraća na velika vrata – sve Google aplikacije dostupne preko AppGallery
Copyright Promo

Ukoliko ste obožavali Huawei telefone zbog odlične kamere, velike memorije i prelepog, laganog dizajna, ali ste nažalost prestali da ih koristite zbog nemogućnosti da skinete Google aplikacije na svom telefonu, imamo sjajne vesti. Od sada, sve Google aplikacije dostupne su na najnovijim Huawei telefonima preko AppGallery prodavnice aplikacija, zahvaljujući rešenjima treće strane.

Kako radi AppGallery?

Na AppGallery prodavnici aplikacija sada je moguće direktno preuzeti Google aplikacije kao što su Gmail, Google Maps, YouTube, kao i druge popularne aplikacije poput WhatsApp, Facebook, i Instagram. Ovo je omogućeno zahvaljujući specijalnim plugin dodacima koji su dostupni prilikom instalacije aplikacija. Ovi dodaci zauzimaju minimalan kapacitet baterije i ne utiču na performanse uređaja, omogućujući korisnicima neometano korišćenje željenih aplikacija.

Kada korisnici preuzimaju neku od Google aplikacija sa AppGallery prodavnice na najnovijim Huawei uređajima, na ekranu se pojavljuje pop-up prozor koji je potrebno potvrditi kako bi se preuzeli neophodni plugin dodaci. Nakon odobrenja njihove instalacije, aplikacije su spremne za upotrebu bez ikakvih smetnji. Pretraživanje i instaliranje aplikacija sa AppGallery prodavnice nikad nije bilo bezbednije, pošto Huawei brine o privatnosti podataka.

Promo
 

 

U slučaju da se pojave bilo kakvi problemi prilikom korišćenja aplikacija, korisnici mogu u podešavanjima telefona izabrati sekciju Apps, zatim u pretrazi ukucati "microg" i pronaći microG Services koji je razvijen u Evropi. Potrebno je izabrati sekciju "Location" i kliknuti na opciju "All the time". Nakon toga, preuzimanje i korišćenje aplikacija teći će bez problema.

Kako bismo pokazali kako funkcioniše AppGallery, osvrnućemo se na novu seriju telefona Huawei Pura 70. Ova serija uključuje modele Huawei Pura 70, Huawei Pura 70 Pro, i Huawei Pura 70 Ultra, koji dolaze s impresivnim specifikacijama i modernim dizajnom.

Promo
 

 

Huawei Pura 70

Osnovni model Pura 70 dolazi sa 6.7-inčnim OLED ekranom, trostrukom kamerom od 50 MP, i baterijom od 4500 mAh. Opremljen je najnovijim Kirin procesorom koji garantuje brze performanse i glatko korisničko iskustvo. Pura 70 predstavlja savršen balans između performansi i pristupačne cene, čineći ga odličnim izborom za širok spektar korisnika.

Promo
 

 

Huawei Pura 70 Pro

Pro verzija donosi poboljšanja u vidu dodatnih kamera, uključujući 108 MP glavnu kameru i 20 MP ultraširokougaonu kameru. Ekran je unapređen na 6.9 inča, a baterija je ojačana na 5000 mAh, sa podrškom za brzo punjenje. Ovaj model nudi izvanredne mogućnosti za ljubitelje fotografije i one koji traže dodatne funkcije u svojim pametnim telefonima.

Promo
 

 

Huawei Pura 70 Ultra

Najmoćniji model u seriji, Pura 70 Ultra, nudi 7.1-inčni ekran i najnapredniju kameru od 200 MP sa AI funkcijama. Baterija kapaciteta 5500 mAh obezbeđuje celodnevno korišćenje bez potrebe za punjenjem. Pura 70 Ultra je dizajniran za korisnike koji žele najbolje moguće iskustvo i vrhunske performanse.

Uz mogućnost preuzimanja svih Google aplikacija preko AppGallery prodavnice, Huawei se ponovo nameće kao ozbiljan igrač na tržištu pametnih telefona. Nova Pura 70 serija nudi visok kvalitet, napredne funkcije i besprekorno korisničko iskustvo, čineći je atraktivnim izborom za sve ljubitelje tehnologije. Huawei je uspeo da prevaziđe izazove i pruži korisnicima rešenje koje kombinuje najbolje od oba sveta - pristup Google aplikacijama i vrhunski hardver.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike