Ovo se neće dopasti onima koji prosleđuju poruke: WhatsApp uvodi promene!

11.03.2022

15:00

0

U novom ažuriranju biće ograničeno koliko puta možete proslediti poruku

Ovo se neće dopasti onima koji prosleđuju poruke: WhatsApp uvodi promene!
WhatsApp - Copyright Pixabay

Popularna aplikacija za dopisivanje WhatsApp u novom ažuriranju će postaviti ograničenja koliko puta korisnik može da prosledi poruku. Promenu je primetio portal WABetaInfo, veb-lokacija koja traži rane verzije WhatsAppa pre nego što te verzije budu objavljene.

Pixabay
 

U nedavnoj beta verziji za Android verziju aplikacije, WhatsApp je blokirao korisnike da prosleđuju poruku na više od jednog grupnog ćaskanja. Ako korisnik želi da prosledi tekst u drugi ili treći razgovor, moraće da ga selektuje i ponovo prosledi, objašnjava WABetaInfo.

Pixabay/ Webster2703
 

Kada je poruka označena kao prosleđena, više je nije moguće proslediti na više od jednog grupnog ćaskanja istovremeno, rekli su oni, napominjući da se novo ograničenje trenutno odnosi samo na beta testere i da će biti dostupno svima u sledećih nekoliko dana. Međutim, ostaje nejasno zašto WhatsApp uvodi nova ograničenja. Ovo nije prvi put da WhatsApp otežava prosleđivanje sadržaja u pokušaju da iskoreni prevaru. U martu 2019. dodali su oznaku koja automatski označava da li je poruka prosleđena, a godinu kasnije uvedeno je ograničenje broja prosleđivanja poruka kako bi se zaustavio talas lažnih vesti koje je aplikacija širila u vreme pandemije koronavirusa.

  BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: index.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike