Viktorija Bekam i Sofija Vergara mole fanove da ostanu kod kuće i predlažu im svoj „ručni rad“ za modiranje u četiri zida

06.12.2020

14:25 >> 13:56

0

Autor: Z. A.

Kreiraju trenerke

Viktorija Bekam i Sofija Vergara mole fanove da ostanu kod kuće i predlažu im svoj „ručni rad“ za modiranje u četiri zida
Copyright Printscreen: Instagram/ @victoriabeckham

U potrazi za dodatnim izvorom prihoda brojne svetske zvezde poslednjih meseci marljivo rade na lansiranju vlastitih linija beauty proizvoda, kao i posebnih modnih linija koje uključuju tražene komade poput udobnih modela trenerki i džempera. Ako ništa drugo, mogu da inspirišu kako unovčiti karantin.

MOŽDA VAS ZANIMA I: Viktorija Bekam prodaje džemper pun rupa po ceni – da se smrzneš

Viktorija Bekam počela je da sarađuje s „Reebokom“, pa je za njih osmislila hibrid helanki i klasičnih pantalona od pletenog tekstila koji omogućuje pokret, a pritom se može kombinovati s majicama i blejzerima.

Pinterest: whowhatwear.com

Viktorija u kolekcije sve više uvodi sportske detalje, a nova verzija pantalona inspisana je kućnim kombinacijama.

Rastegljive crne pantalone deluju vrlo jednostavno i komotno, a idealne su u brojnim dnevnim i večernjim kombinacijama. Viktorija i sama voli sport i nosi omiljene trenerke i helanke, dok se u nenim poslovnim autfitima smenjuju fine pantalone i suknje.

Pantalone su užeg kroja, a pri dnu se nogavice šire, tako da imitiraju rub klasičnih pantalona. Prorez na nogavicama Viktorija je prošle godine pokušala popularisti kroz vlastitu, prolećno-letnju kolekciju, a veći je zamah u modnom svetu dobio ove sezone.

Pantalone s ovim detaljem dobile su i poseban naziv split pant, a ove sezone u različitim verzijama uverljivo dominiraju modnom scenom.

Njen poseban model pantalona s hit detaljem sezone spaja još jedan aktualan modni trend – pletivo, a gotovo identičan model s odgovarajućim topom i džemperom za svoje obožavatelje pripremila je kolumbijska zvezda Sofija Vergara.

ČITAJTE I: Zbog ovog preparata ni Viktorija Bekam više ne baca hiljade evra na negu kože lica

Kako je imala priliku da otkrije na Instagramu, navedeni komplet u sivoj boji uvrstila je u svoju kolekciju „Sofia Jeans“ za američki lanac trgovina „Walmart“, pritom poručivši fanovima da u jeku pandemije koronavirusa ostanu kod kuće i sigurni, te da uživaju u udobnosti modnih komada s njenim potpisom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: tportal.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike