Najljubomornija žena na svetu pati od Otelovog sindroma: Mužu toliko ne veruje da je nabavila detektor laži (FOTO+VIDEO)

14.03.2023

13:08

0

Autor: Z.A.S.

Stiv kaže da je njegova supruga vredna svega toga

Najljubomornija žena na svetu pati od Otelovog sindroma: Mužu toliko ne veruje da je nabavila detektor laži (FOTO+VIDEO)
Debi Vud i Stiv - Copyright Profimedia/YouTube/This Morning

Postoje razna medicinska stanja, od kojih se mnoga tiču mentalnog zdravlja. Sigurno znate za posesivnost i ljubomoru, a verovatno ste čuli za još neke. Ali, da li ste čuli za Otelov sindrom?

Debi Vud je Britanka, a u centar pažnje javnosti je došla nakon pojavljivanja u popularnoj emisiji "This Morning", u kojoj je ispričala da boluje od Otelovog sindroma.

U pitanju je sindrom koji ljubomorno i posesivno ponašanje prema partneru svrstava u psihijatrijske dijagnoze.

Printscreen/YouTube/This Morning
 

Prema pisanju medicinskog portala "Pubmed", Otelov sindrom je psihotični poremećaj koji karakterišu iluzija nevere i/ili ljubomore i često se javlja u kontekstu medicinskih, psihijatrijskih ili neuroloških poremećaja.

Iako biološki sindrom nije u potpunosti shvaćen, ni istražen, preko 30 posto slučajeva obolelih od ovog sindroma pokazuje neurološku osnovu za njihove zablude o neveri.

Debi je u emisiji ispričala da kod kod kuće poseduje detektor laži i da svog supruga Stiva svaki put, nakon što se vrati kući sa posla, "prikači" na njega, kako bi proverila da li joj je možda bio neveran.

Printscreen/YouTube/This Morning
 

Stiv i Debi s u braku manje od godinu dana, međutim, Stiv je na svom Fejsbuk profilu, onima koji ga žale, poručio da je njegova supruga svega toga vredna.

Sa druge strane, Debi je na ovoj društvenoj mreži prezime promenila u suprugovo još pre venčanja, dok je u samoj opštini, odmah nakon izgovorenog "Da" promenila i status veze i svom suprugu javno poručila da ga voli.

- Sledeći put kada nešto budem objavio biću oženjen muškarac... Ko bi rekao, a?? - napisao je Stiv uoči svadbe.

Printscreen/YouTube/This Morning
 

Činjenica da mu žena redovno pretražuje i kontroliše telefon, kao i da u svakom trenutku ima uvid u njegov mejl, kao i izvode iz banke, ali i da mu ne dozvoljava da ni uživo, ni onlajn čak i pogleda druge žene, Stivu uopšte ne smeta.

Debi je, kako bi onemogućila Stivu pristup eksplicitnim ženskim fotografijama, na njegov laptop postavila "roditeljsku zaštitu", a ukoliko ste mislili da je to sve, onda treba da znate i da mu je zabranjeno da gleda televizijske emisije u kojima se pojavljuju oskudno odevene žene.

Kako bi u svakom trenutku bila sigurna da govori istinu, Debi je onlajn kupila i detektor laži.

Printscreen/YouTube/Only Human
 

Međutim, iako joj je Stiv u potpunosti veran, "najljubomornija žena na svetu" mu nikada ne veruje u potpunosti.

- Stiv je predivan, ali mene muči to da li mogu da mu verujem da neće ni pogledati druge žene kada je napolju sam. Ne želim ni da pomisli da su lepe ili zgodne. Ako ste u vezi i zadovoljni ste vašim partnerom, oči bi trebalo da vam budu samo na toj osobi, zar ne? - objasnila je Debi kako razmišlja.

Ona je ispričala i da joj je bivši, sa kojim je bila pre Stiva, slomio srce i to tako što je iznenada raskinuo sa njom, a ona od tada ne veruje nijednom muškarcu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike