BMW motocikl za ljubitelje retro dizajna i novih tehnologija

21.11.2020

10:25 >> 09:13

0

Autor: Z. A.

Za sve koji žele da se izdvoje

BMW motocikl za ljubitelje retro dizajna i novih tehnologija
Copyright Nmoto

Ako volite BMW i volite motocikle, ovo je prava mašina za vas. Već samim izborom BMW-ovog motocikla izdvajate se iz mase uz određeni stav, ali prave estete će ići korak dalje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I: 10 najvećih rivalstava u istoriji automobilske industrije

Ukoliko volite istorijske motocikle, a ne želite se pritom odreći modernih tehnologija, jedna od opcija je asortiman kompanije „Nmoto“ sa Floride.

Oni su ranije ove godine predstavili kit za model „R nineT“. Ime mu je „Nmoto R sevenT kit“, a vaš će motocikl sa njime izgledati kao legendarni R7 iz 1934. godine. Cena je prihvatljivih 6.950 dolara.

Our new Golden Age kit will be based on BMW C 400 X – one of the best scooters on market with agile handling, 35hp 350cc…

Posted by Nmoto on Четвртак, 12. новембар 2020.

Možda još zanimljiviji je novi proizvod. „Golden Age kit“ je vezan za C 400X, koji će se na tržištu pojaviti kroz nekoliko meseci. Za razliku od uglastog originala, modifikovani skuter se ističe zaobljenim oblinama, ali i luksuzom. Sedište je od kože, okruglo svetlo dominira prednjim delom…. Proizvođač će nuditi nekoliko dvobojnih kombinacija, a cena još nije poznata.

ČITAJTE I: BMW u svojoj umetničkoj seriji ima čak 19 lepotana

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Index.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike