Zbog problema sa parkingom na komšijski auto bacao smrdljivi sir, a onda je problem dodatno eskalirao

16.04.2024

16:13

0

Autor: K. O.

Ubrzo se sve otelo kontroli

Zbog problema sa parkingom na komšijski auto bacao smrdljivi sir, a onda je problem dodatno eskalirao
Ilustracija - Copyright Freepik

Jedan učesnik u saobraćaju započeo je dramatičnu borbu zbog parking-mesto koja se ubrzo potpuno otela kontroli.

Ljutiti vozač je ponosno priznao da je bacio sir na automobil komšije nakon što ga je blokirao u velikoj svađi oko parkiranja.

Korisnik Reddita @peachfruitscato objasnio je da je iznajmio jedno od tri garažna mesta u stambenoj zgradi.

Međutim, takav raspored je značio da bi vozilo parkirano bilo gde na prilazu sprečilo pristup ka sva tri dostupna mesta.

Uprkos tome, rekao je kako bi drugi stanovnici i gosti ponekad stajali na prilazu na 10 minuta ili čak preko noći, što bi izazvalo ogromne probleme.

Nakon nekog vremena, ispostavilo se da su „glavni krivci“ momci koji su živeli na spratu iznad i koji su se jednostavno smejali kada je trebalo da se razgovara o problemu.

Nakon što je poslao imejl stanodavcu i nije dobio nikakav odgovor, zakupac je odlučio da uzme stvari u svoje ruke.

Profimedia
 

„Ovo me je navelo da koristim alternativne metode obeshrabrivanja onih koji parkiraju na prilazu. Prva taktika bila je poznata kao pad sira.

„Kao što ime govori, kad god bih primetio da je auto parkiran na mom prilazu na duži vremenski period, izašao bih na svoj balkon pored prilaza i spustio parče sira na auto.

„Bio je provolone i rok mu je istekao, što je bilo još bolje. Nakon što sam to uradio nekoliko puta, na kraju sam ih video kako samo sklone sir. Odlučio sam da pronađem i druge metode."

Nakon velike snežne oluje, primetio je da su momci koji žive iznad pustili jednog od svojih prijatelja da se parkira na prilazu.

Iako su tvrdili da su ga zamolili da pomeri vozilo, ispostavilo se da se vozilo neće pomerati.

Tako da je došlo vreme za novu strategiju.

„Kada je pao sneg, zabarikadirao sam njegov automobil sa nekoliko stopa snega sa svih strana. Zaključao sam lopate, znajući da nemaju svoje.

Profimedia
 

„Gledao sam ih iz svog stana kada su otkrili da im je auto potpuno blokiran (upozorio sam ih da stavljamo sneg tamo). Mora da su stajali tamo sa rukama na glavama najmanje 10 sekundi pre nego što je jedan odlučio da iskopa auto, dok je drugi stajao i gledao.

„Poruku su i dalje ignorisali, pa sam otišao korak dalje. Dizajnirao sam svoje parking-karte i narandžaste koverte, te ih naručio sa jedne od veb-stranica. Sada, svaki put kada bi se auto parkirao na mom prilazu, ja bih im izdao kartu.

„Iz pravnih razloga, nisam mogao da ih kaznim niti da se lažno predstavljam u bilo kojoj vrsti autoritativnog subjekta, ali sam dobio veliko zadovoljstvo znajući da će dobiti osećaj panike kada vide narandžastu kovertu na svom vetrobranskom staklu", priča on, a prenosi Express.co.uk.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike