Zavirite u glamurozni svet koji krije opasne tajne: Domaća serija „Dinastija“ konačno na malim ekranima

13.09.2021

09:18 >> 09:32

0

Autor: Dejan Ćirić

Ljubav, drame i intrige biće okosnica i srpske verzije kultne serije, koju režira Nenad Ognjenović

Zavirite u glamurozni svet koji krije opasne tajne: Domaća serija „Dinastija“ konačno na malim ekranima
Copyright Ekipa serije "Dinastija" 24sedam/ Goran Sivački

Nakon brojnih najava, srpska adaptacija najgledanije sapunice svih vremena, „Dinastija“, počinje sa emitovanjem 27. septembra u 21 čas na TV Pink. Serija se snima u ko-produkciji „Emotion“-a i TV Pink, uz konsultacije sa američkom producentskom kućom „CBS“ koja je vlasnik licence, a scenario je prilagođen našem podneblju.

Osnovna nit ostaje nepromenjena – ljubav, drame i intrige biće okosnica i srpske verzije „Dinastije“, koju režira Nenad Ognjenović.

Ekipa serije “Dinastija” 24sedam/ Goran Sivački

Priča „Dinastije“ počinje kada jedan od najvećih poslovnih magnata u Srbiji, Branko Kadić, oženi svoju sekretaricu Kristinu, čime pokreće lavinu događaja koji će porodicu Kadić baciti u vrtlog porodičnih intriga, ljubavnih obrta, kao i poslovnih turbulencija sa najvećim Brankovim takmacem u poslu, Vojinom Konstatinovićem, posebno kada on oženi Brankovu bivšu ženu Aleksis.

Ekipa serije “Dinastija” 24sedam/ Goran Sivački

Glamur visokog društva u kojem se kreću naši likovi podiže nivo intriga, jer je u igri mnogo više od opstanka jedne porodice – u priču koja se plete oko Kadića upleteni su veliki moćnici, lepe žene, a egzotična mesta i daleke destinacije proširuju polje igre na gotovo ceo svet. Svet raskoši, koliko god se činio primamljivim, uzima danak, te Kadići nikad nemaju mira. Stil, estetika i glamur koji ostavljaju bez daha Kadićima predstavljaju zlatni kavez koji ograničava mogućnost da prosto budu srećni.

Pročitajte još

Sjajnu glumačku ekipu predvode Branimir Popović, Marija Karan, Frano Lasić, Peđa Bjelac, Ana Savić, Milutin Milošević, Voja Brajović, a kroz srpsku adaptaciju „Dinastije“ proći će brojni proslavljeni domaći glumci.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike