24sedam na setu srpske "Dinastije": Otkrivamo ko igra likove iz čuvene sapunice (FOTO)

07.06.2021

14:17 >> 14:34

0

Ekipa našeg portala posetila je danas snimanje u Šimanovcima, gde su nas u velelepnoj vili dočekali glumci

24sedam na setu srpske "Dinastije": Otkrivamo ko igra likove iz čuvene sapunice (FOTO)
Copyright Profimedia/24sedam/ATA Image

Najpopularnija sapunica svih vremena “Dinastija” konačno će dobiti srpsku adaptaciju.

Uz konsultacije sa američkom producentskom kućom CBS koja je vlasnik licence, Emotion Production u saradnji sa TV Pink započeo je snimanje domaće verzije čuvene serije koja je kao prva sapunica stekla neverovatnu popularnost osamdesetih godina prošlog veka. U Americi je 2017. godine počeo sa emitovanjem rimejk ove kultne serije, a srpska “Dinastija” će se pred gledaocima naći već u narednoj TV sezoni.

Profimedia

Ekipa našeg portala posetila je danas set u Šimanovcima, gde su nas u velelepnoj vili dočekali glumci Branimir Popović, Frano Lasić, Milena Živanović, Milutin Milošević i Ana Savić.

24sedam/ Goran Sivački

Kako su autori objasnili, serija će biti potpuno prilagođena domaćem podneblju, te će gledaoci legendarne likove iz originalne serije upoznati pod srpskim imenima: Branko, Kristina, Vojin, Stefan, Anastasija, a jedino što će ostati isto, pored Aleksis, jesu intrige, tajne dve moćne porodice i prevare.

Kada jedan od najvećih poslovnih magnata u Srbiji, Branko Kadić, odluči da se oženi svojom sekretaricom Kristinom, pokrenuće lavinu događaja koji će porodicu Kadić baciti u vrtlog porodičnih intriga, ljubavnih obrta, kao i poslovnih turbulencija sa najvećim Brankovim takmacem u poslu, Vojinom Konstantinovićem.

Čuvenog Blejka, odnosno Branka Kadića, igra Branimir Popović koji za naš portal kaže:

24sedam/ Goran Savić/Printscreen

– Pokušavam da našem Branku dam drugu boju, da bude višeslojan, da od jednog biznismena napravim živog čoveka, nekoga ko je ozbiljan i profesionalan, ali i duhovit, neko ko će biti jak, ali i slab i zaplakati kad mu dođe, biće zaljubljen i voleće, ali i jako mrzeti – kaže Popović.

Kako objašanjava, Branko je gotovo uvek na ivici kolapsa u poslovnom svetu, ali volšebno se izvuče svaki put. Veštinu preživljavanja stekao je sam, ponikavši ni iz čega, i zahvaljujući njoj uspeo je da se popne na vrh društvene lestvice i da tamo ostane.

24sedam/ Goran Sivački

U porodičnim odnosima Branko se ne snalazi najbolje, nema sluha za biseksualnost svog sina Stefana, kao ni za ambiciju ćerke Anastasije da se ostvari u poslovnom svetu. Njegova nova supruga Kristina, koja postepeno otkriva ovaj potpuno nov svet za nju, teži da se prilagodi porodici i da zadrži Brankovu naklonost. U tome je ometaju njene prethodne afere, kao i povratak bivše Brankove supruge Aleksis, pa se odnos između Branka i nje konstantno menja.

Kristal, odnostno Kristinu tumači glumica Ana Savić.

24sedam/ Goran Savić/Printscreen

– Kristinu sam pronašla u sebi i predstaviću je kroz sebe. Trudim se da ne razmišljam previše o originalnoj “Dinastiji”, ipak je velika odgovornost jer ljudi imaju unapred očekivanja. Međutim, trudim se da radim po svom osećaju, onako kako bih ja delala u datom trenutku. Kristina je jedno nežno biće, saosećajno, krhko, puna je razumevanja prema svima. Divna je osoba i veliko je zadovoljstvo i čast igrati jednu Kristal – kaže za naš portal Savićeva.

24sedam/ Goran Sivački

Aleksis se udajom za Vojina Konstantinovića, a ubrzo zatim i njegovom smrću, postavlja kao opasan Brankov protivnik koji ne odustaje od namere da ga uništi. Glamur visokog društva u kojem se kreću likovi podiže nivo intriga, jer je u igri mnogo više od opstanka jedne porodice – u priču koja se plete oko Kadića upleteni su veliki moćnici, lepe žene, a egzotična mesta i daleke destinacije proširuju polje igre na gotovo ceo svet.

24sedam/ Goran Sivački

24sedam/ Goran Sivački

24sedam/ Goran Sivački

24sedam/ Goran Sivački

Čuvenu Aleksis igraće glumica Marija Karan, a Klaudiju, odnosno u našoj verziji Lidiju igraće Milena Živanović.

ATA Images/Antonio Ahel/Profimedia

– Moj lik je vrlo zanimljivo i dobro napisan. Izazovno je jer Lidija ima specifičnu sudbinu, pokušala je čak i da se ubije nekoliko puta. Ona je rano postala majka i nije imala vremena da odraste – objasnila je Živanovićeva.

24sedam/ Goran Savić/Printscreen

Ova porodična melodrama bazira se na konstantnim preprekama na putu ka ljubavi i prihvatanju, tako da se porodica Kadić suočava sa rastavama, prevarama, pokušajima ubistava, otmicama beba, nestancima i pojavljivanjem izgubljenih članova, kao i čestim venčanjima. Poslovni svet predstavlja drugo polje intriga koje junake dovodi u životne opasnosti i među mafijaške obračune.

O poslovnim, ali i privatnim problemima Branka Kadića brine njegov advokat kojeg tumači Frano Lasić.

24sedam/ Goran Sivački

– Posao mu je pre svega. Nema nikakvih mrlja da bi neko mogao da ga ucenjuje. Vrlo je posvećen porodici, ali pre svega Branku, jer poznaje sve njegove tajne, poteze, odnose sa ženama… – kaže Lasić za naš portal i dodaje:

– I sam sam gledao “Dinastiju” u to vreme, ali se zaista ne sećam mnogo toga. Mislim da će tako i publika prepoznati porodicu, likove, odnose, ali je prošlo dovoljno vremena da bismo mi mogli da napravimo našu priču. S druge strane, tema je univerzalna, bez obzira na to što je to snimano osamdesetih. I danas imate korupciju, ubistva, preljube, porodice sa svojim problemima… Sve je isto, samo je tehnologija napredovala. Sada je priča samo premeštena u ovo vreme i na naše podneblje – zaključuje Lasić.

24sedam/ Goran Sivački

24sedam/ Goran Sivački

Svet raskoši, koliko god se činio primamljivim, uzima danak, te Kadići nikad nemaju mira. To ih ih čini nekonvencionalnom, ali interesantnom porodicom. Okolnosti koje ih okružuju su nesvakidašnje – stil, estetika i glamur koji ostavljaju bez daha, Kadićima predstavljaju zlatni kavez koji ograničava mogućnost da prosto budu srećni, najavljuju  iz produkcije.

Pročitajte još

U glumačkoj ekipi su i Peđa Bjelac koji će igrati Sesila, Milutin Milošević dr Nik i mnogi drugi.

Profimedia/printscreen

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike