"Nek ide život": Ljiljana Stjepanović u sitkomu koji će vas nasmejati do suza

18.01.2021

11:10 >> 13:04

0

Kako autori najavljuju, u centru pažnje su članovi porodice Savković - majka Grozda, ponosna vlasnica cvećare, njena deca i snaja, a priča obiluje humorom

"Nek ide život": Ljiljana Stjepanović u sitkomu koji će vas nasmejati do suza
Copyright Promo / Pink

Komedija “Nek ide život” autora Slobodana Šuljagića stiže na male ekrane večeras u 22 časa i prikazivaće se svakog radnog dana.

Šuljagić, poznat po mnogim serijama, među kojima je i popularna “Ljubav, navika, panika”, koja je na prestižnoj dodeli nagrada “Zlatna ruža” u Švajcarskoj bila u selekciji 12 najboljih svetskih sitkoma, ponovo se oprobao u toj formi, u kojoj humor dominantno proizilazi iz zakukuljenih situacija, iznenadnih preokreta i vratolomija u koje su zapetljani glavni junaci.

Promo / Pink

Kako autori najavljuju, u centru pažnje su članovi porodice Savković – majka Grozda, ponosna vlasnica cvećare, njena deca i snaja. Grozdin mlađi sin Ljubiša je nastavnik matematike, permanentno nesrećan u ljubavi. Njena ćerka Silvana je neshvaćana umetnica, čiji doživljaj života zapravo shvataju jedino oženjeni muškarci. Stariji sin Siniša, po zanimanju obućar, “navučen” je na pivo, slab na žene, a pomalo i one na njega. Ipak, glavna prepreka za Sinišine ljubavne avanture jeste činjenica da je oženjen temperamentnom osobom od čijeg prgavog karaktera svi pomalo zaziru.

Promo / Pink

– Katarina je završila menadžment i uzaludno traži posao u struci. Njena majka Radmila je uporno nagovara da se razvede od obućara i uda za pilota “Lufthanze”. Ipak, Katarina ne može bez Siniše, a tajna njihovog braka će biti otkrivena u jednoj od epizoda. Najveći prijatelj porodice Savković je Brana, vlasnik kafane u koju svi Savkovići rado svraćaju. Brana voli da usluži svoje goste, ali više od toga voli da ih prevari. To je često jače od njega. Istini za volju, zna i da pomogne kada prigusti – navodi se u saopštenju.

Promo / Pink

Majku Grozdu igra proslavljena srpska glumica Ljiljana Stjepanović, ćerku Silvanu Paulina Manov, mlađeg sina Ljubišu Miodrag Fišeković, starijeg sina Sinišu Milan Kovačević, njegovu suprugu Katarinu Anđelka Prpić, njenu majku Radmilu Jelica Sretenović, dok Branu igra Nebojša Ljubišić.

Pored glavne postavke, kroz 44 epizode prodefilovaće preko stotinu raznih glumaca koji će oživeti galeriju raznovrsnih likova koji obožavaju, ismevaju, izbegavaju, ogovaraju i proganjaju porodicu Savković.

Pročitajte još

Ne propustite sitkom koji će vas nasmejati do suza – “Nek ide život” od večeras, svakog radnog dana u 22 časa na TV Pink.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike